HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Basic Skincare

Sylvia van der Hagen, eigenaresse van Basic Skincare is ooit begonnen als schoonheidsspecialiste, maar vervolgens verder opgeleid tot huidtherapeut. “Dit doe ik nu ruim 11 jaar vol passie. Enkele jaren heb ik als freelancer gewerkt, maar nu heb ik ruim 2 jaar een eigen locatie naast Eindhoven Airport. Ik behandel een grote diversiteit aan mensen; jong en oud, man en vrouw, met allerlei verschillende behoeften. Denk hierbij aan laserontharen, hyperpigmentatie, huidverjonging, acne, littekens of tatoeage verwijdering. Inmiddels is mijn kliniek uitgebreid en werk ik samen met meerdere disciplines, waardoor je een optimaal resultaat kan behalen. Van schoonheidsspecialisten tot een massage therapeut, maar ook een psychologisch assistent, plastisch chirurg en cosmetisch arts.” Het resultaat dat zij instuurde is het resultaat van een klant die bij Sylvia kwam voor haar melasma.

“Mijn cliënt had hiervoor al vaker sessies gehad middels laser van een andere huidtherapie praktijk. Ze was niet tevreden omdat haar huid onvoldoende verbeterde. Ook gebruikte mevrouw camouflagemiddelen om haar aandoening minder zichtbaar te maken”, aldus Sylvia. Bij Basic Skincare startte ze in september 2019 met de behandelingen. De foto’s, gemaakt met de Observ, laten duidelijk zien waar de cliënt mee te maken had.

De voorfoto’s


Wat heeft Sylvia gedaan om deze klant van haar Melasma af te helpen? “Voorafgaand aan een behandeling, was mijn advies om te starten met thuisproducten om de huid alvast voor te bereiden. Ik heb hier het merk MESOESTETIC voor gekozen met hun Ultimate Whitening lijn. Mijn advies bestond uit een reiniging, lotion, serum, crème en SPF. Door dagelijks producten in te zetten, wordt het superficieel gelegen pigment al uit haar huid gewerkt en wordt de epidermis verlost van de opstapeling dode huidcellen, waardoor werkstoffen van andere behandelingen vervolgens beter kunnen penetreren.”

“Vervolgens is er 5 weken later opnieuw een scan gemaakt om te meten wat het effect was van productgebruik. Ook is er een voorbereidende peeling uitgevoerd. Binnen 10 dagen volgt dan de depigmenterende peeling die in combinatie met thuisproducten wordt ondersteund voor tenminste 6 maanden.”

“Tussentijds blijven we de huid evalueren op basis van behoefte door opnieuw scans te maken. Aan de hand hiervan wordt het productgebruik bijgesteld waar nodig. We hebben samen besloten om de huid nog meer te optimaliseren door ook nog laser in te zetten. Door gebruik te maken van een picoseconde laser, is het overgebleven pigment (nog) meer vergruist en met een IPL zijn de fijne haarvaatjes nog aangepakt om de onderliggende roodheid te reduceren.”

Het resultaat


Na hoeveel behandelingen behaalde Syvlia en haar cliënt dit resultaat? En wat was de reactie van de klant? “De ná foto die jullie zien was 4 maanden na de start met thuisproducten. Vervolgens is haar huid nog doorbehandeld met producten, picolaser en IPL. Hierdoor is het resultaat nog meer geoptimaliseerd. De cliënt was al tevreden door de sterke reductie van de hyperpigmentatie.”

Hoe gaan ze dit resultaat behouden? “De cliënt komt 3 keer per jaar, afhankelijk van haar eigen behoeften. We bekijken de huidconditie en bespreken de wensen die er op dat moment zijn. Zo kan je denken aan het optimaliseren van de hydratatie, door een stem cell treatment. Of het reduceren van opnieuw aangemaakt pigment door middel van laser of een peeling.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
B3 Revitalise Cream by KASKIN
Show your best results by Basic Skincare