HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Beauty by Agnes

Iedereen krijgt wel klanten in de salon die last hebben van cellulite. Er zijn verschillende methodes en behandelingen om dit te verhelpen. Agnes, eigenaresse van Beauty by Agnes, koos voor een cupping sessie met ijsmassage en bodydrainer broek. Met daarnaast de juiste thuisproducten, was het resultaat na 4 weken – zoals jullie zien – al geweldig!Agnes: “De klant kwam vooral voor de cellulite op haar benen. Vooral haar voorkant was echt heftig en ze had het al sinds haar jeugdjaren. De klant zelf had al verschillende crèmes geprobeerd, maar dit hielp niet echt. Zo is ze uiteindelijk bij mij terechtgekomen. Ik heb haar een cupping sessie voorgesteld met ijsmassage en bodydrainer broek. Ook kreeg ze thuisproducten mee en soft- en hardcups van Bellabaci Nederland. Ze kreeg hierbij ook filmpjes voor online begeleiding, zodat ze precies kon zien hoe zij bij zichzelf cupping kon toepassen. De foto die jullie zien is genomen na 4 weken, waar de klant 2x per week bij mij kwam en om de dag het cuppen zelf thuis deed. Als de sessie’s gedaan zijn, gaat de klant voor de onderhoudsessies en ze zal het thuiscuppen ook voortzetten.”

Over Agnes
“Ik ben nu drie jaar bezig met gelaatsverzorging, wat ik nog altijd graag doe, maar als snel had ik door dat ook graag massages gaf. Ik heb de opleiding Sportmassage gevolgd aan de Wellness Academie Hasselt en alle cursussen van cupping bij Bellabaci Nederland met docent Rochelle van Doorn. Eind van het jaar ga ik nog verder met de opleiding gevorderde sportmassage. Mijn specialiteit is vooral de combinatie van sportmassage met cupping. Het luisteren naar de klant is hierin heel erg belangrijk.” Je kunt Agnes volgen op Instagram en facebook onder de naam Beauty by Agnes.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Sabrina
    4 september, 2022

    Agnes is zo gedreven in haar vak, je voelt dat ze er haar hart en ziel insteekt.Een vrouw met een hart voor iedereen, je kan altijfyterecht met vragen , ze beantwoord ze allemaal .
    Ben zelf een heel tevreden klant .
    Doe zo verder lieve Agnes , je bent een topper


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Leren van Vakgenoten by Marijke Dikkerboom: ’15 jarig bestaan, 3 awards en blijven groeien’
Show your best results by Beauty by Agnes