HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Abonnees met korting naar dé Beauty Trade Special in Utrecht!

Beauty Trade Special 2023 – zet ‘m vast in je agenda, want HET beauty event van de BeNeLux wordt gehouden in Jaarbeurs Utrecht op zaterdag 25, zondag 26 en maandag 27 maart 2023. Het volledige programma wordt binnenkort op de website www.beautytradespecial.nl bekend gemaakt, maar een bezoek aan hét beauty event van het jaar mag je niet missen. En als abonnee ga jij met korting naar de beurs! Lees snel verder, log in en dan verschijnt de kortingscode vanzelf (echt alleen voor abonnees!)

In drie ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi maakt: dat is wat Beauty Trade Special 2023 je te bieden heeft. Met vertrouwde en goed gewaardeerde onderdelen, maar deze editie weer met frisse en verrassende nieuwe items.

De aantrekkingskracht van Beauty Trade Special zit hem vooral in de combinatie van business, inspiratie, beleving en fun. Het is de plek waar je op een ontspannen manier kunt netwerken, goede zakelijke deals kunt sluiten en je kennis up-to-date houdt, maar waar je ook plezier kunt hebben met collega’s. En dat alles in een stijlvolle beauty ambiance.

Save the date

Het duurt nog even voordat Beauty Trade Special losbarst, maar de voorbereidingen voor het leukste beauty event van de Benelux zijn inmiddels in volle gang. Laat de voorpret maar beginnen! Alle ins en outs kunnen we natuurlijk nog niet verklappen, maar een bezoek aan Beauty Trade Special op 25, 26 & 27 maart 2023 gaat zeker de moeite waard worden! Zoals je van voorgaande edities gewend bent, kun je ook nu weer rekenen op een flinke portie trends, innovaties, kennis en inspiratie. Maar de voorjaarseditie van Beauty Trade Special – georganiseerd door leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals – biedt nog veel meer: het is the place to be om al je favoriete merken te spotten, de beste deals met leveranciers te sluiten, vakinhoudelijke lezingen te volgen en te netwerken met alle andere beautyprofessionals. Wij hebben er al super veel zin in! Jij ook? 

Trend areas

In het beautyvak volgen de ontwikkelingen elkaar in een rap tempo op. Bij Beauty Trade Special is dat niet anders. Naast de vertrouwde Beauty Theaters met boeiende sprekers – de hotspot voor de meest actuele vakkennis – en de immer bruisende beursvloer vind je daarom ook verrassende (nieuwe) onderdelen. Zo is de indeling van de beursvloer verdeeld in verschillende ’trend areas’. Het zijn de trends die in 2023 een prominente rol spelen in het beautyvak. Per trendplein kun je verschillende lezingen volgen, meet & greets hebben met vooraanstaande sprekers, workshops volgen of inspiratie opdoen.

Verder lezen en de kortingscode nodig? LOG DAN SNEL IN!

Exclusief!

Deze content is uitsluitend voor abonnees. Log in of abonneer je nu!

 

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Show your best results by Dénise Egger van Beautysalon La Luna
Abonnees met korting naar dé Beauty Trade Special in Utrecht!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord