HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

15 juni feest bij Cosinta

.. En dat betekent feest! Het hele jaar door staan er verschillende events gepland, maar zaterdag 15 juni moet je zeker naar Zoetermeer komen.

Zaterdag 15 juni is de exacte datum waarop Cosinta 60 jaar bestaat, en wij trekken alles uit de kast om deze dag onvergetelijk te maken! Tevens zijn er diverse seminars die jou en jouw salon naar een hoger niveau tillen. Onze mission statement is dan ook niet voor niets ‘Let’s grow together’. Schrijf je hier snel in voor de hele dag! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ben je niet in de gelegenheid om de hele dag aanwezig te zijn? Dat is geen probleem, je kunt jezelf ook inschrijven voor afzonderlijke seminars. 

Transparantie binnen de cosmetica-industrie
Ben je geïnteresseerd in meer dan alleen het product en ben je benieuwd naar feitelijke en wetenschappelijk informatie over ingrediënten in cosmetica? Schrijf je in voor de lezing van Marjolein van Oostrum en Lisa Restiau. Zij zijn werkzaam voor de NCV en vertellen jou alles over de onlinebronnen mijncosmetica.nl en COSMILE.


Wat is het microbioom van de huid?
Onze huid bezit een verscheidenheid aan micro-organismen die samen het microbioom vormen. Vaak wordt er gedacht dat bacteriën per definitie slecht zijn, maar een gezond microbioom blokkeert de invloed van verkeerde bacteriën op onze huid. Dermatoloog Prof. Dr. Thomas Rustemeyer neemt je op een leuke manier mee in de wereld van de ‘beestjes’ op de huid.


Healthy Living Looks Great on You
Mooi ouder worden gaat verder dan de huid. Wat is schoonheid? Is het wel belangrijk? Wat is de relatie tussen schoonheid en onze geestelijke gezondheid? Ga samen met Dr. Verena Eckstein, directeur van Doctor Eckstein, op zoek naar deze antwoorden. Tijdens de seminar gaat Verena verder dan “Happy Skin” en deelt zij haar inzichten en geeft zij tips.

Huidverbetering van buitenaf en van binnenuit
‘Onze’ dokter Debby vertelt tijdens haar lezing alle ins en outs over het nut en noodzaak van voedingssupplementen. Voedingssupplementen leveren een grote bijdrage aan de vitaliteit van de huid, maar hoe gaat dit nu precies in zijn werk

Become a Skinstyler!
Wil je meer weten over huidverbetering en/of permanente make-up? Volg dan deze seminar waarin we dieper ingaan hoe je één van deze twee, of misschien wel allebei, kan aanbieden in jouw salon. De Skinstyler is namelijk ons nieuwste parel waarmee je zowel een microneedling behandeling als PMU kan uitvoeren!

Wil je dit echt niet missen? Schrijf je hier in om teleurstelling te voorkomen, want vol=vol. Maar zoals gezegd, wie jarig is trakteert! Daarom willen wij jouw komst belonen met een aantrekkelijke korting.

Naast de seminars zijn er nog genoeg andere leuke activiteiten zoals demonstraties van ons nieuwste merk Beautylines collageendraden, het volgen van een AI-training van Plaza XL, stands van onze merken en nog veel meer!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Meer dan Kleur
15 juni feest bij Cosinta

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord