HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best Results by Ingeborg van den Bogert

Wow wat een geweldig resultaat deze week! Ingeborg van den Bogert van Schoonheidssalon AltijdMooi uit Maarssen wilde dit resultaat graag met jullie delen. “De dame op deze foto is al een tijd vaste klant bij mij. Helaas heeft ze op vakantie een lelijke val gemaakt en is daarbij op haar voorhoofd gevallen. Voor mij een mooie uitdaging om het litteken zo goed mogelijk te laten genezen. Al enige tijd werk ik met de producten van Alpha-H die zij trouw gebruikt en waar we al een mooi resultaat mee hebben.”

Ingeborg vertelt verder: “We hebben onder andere het vitamine E sos serum toegepast om de genezing te bevorderen. Toen de huid wat rustiger werd hebben we ook het vitamine A serum toegepast. Ik heb de huid eerst rustig laten genezen en alleen bij de ‘normale’ gezichtsbehandeling één keer in de zes weken de huid rustig gemasseerd. Rond die tijd had ik ook mijn cursus microneedling afgerond bij Skindepent en kon ik dit bij haar toepassen. We zijn gestart met een kuur van vijf microneedling behandelingen (één keer in de drie weken) ook weer in combinatie met de huidverbeterende serums van Alpha-H en uiteraard de SPF 50.

We zijn allebei ontzettend blij met dit prachtige resultaat en om dit vast te houden gaan we door met huidverbeterende behandelingen zoals de glowpeeling. ”

Over Ingeborg
“Het is echt mijn passie om de huid van mijn klanten zichtbaar te verbeteren. Elke huid is uniek en ik stel bij elke klant weer een ander behandelplan op en het liefst op een natuurlijke manier. Mijn specialisaties zijn: bindweefselmassage, acnè, peelings, micro-needling, maar ook permanente make-up of wimperlifting. Sinds 2006 ben ik afgestudeerd schoonheidsspecialist. Mijn eerste baan was bij een salon en daarna heb ik tien jaar bij een grote parfumerie gewerkt. Elk jaar volg ik een cursus om mijn kennis bij te houden en nieuwe behandelingen te ontdekken. Mijn laatste cursus was de huidverbeterende massage bij U-Consultancy. Fantastisch om te doen en om vervolgens toe te passen in mijn werk. Ik vind iedere klant die bij mij komt AltijdMooi: de naam van mijn salon. Mensen zelfverzekerder maken en daarbij de vele mooie gesprekken, zorgen ervoor dat ik mijn werk iedere dag met veel plezier doe ?.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Marlijn
  11 november, 2021

  Wauw! Een geweldig resultaat. In welke plaats zit deze salon? Hopelijk in de buurt van Utrecht 😉

 • Lia
  12 november, 2021

  Wat een prachtig resultaat is dit toch geworden.
  Heel blij mee.
  Voor Ingeborg is het een echte ‘sport’ om het beste resultaat te behalen en je huid er weer prachtig uit te laten zien.
  Super gewoon en heel prettig om daar te komen voor de behandelingen en een praatje.

Vorige
Miranda Koevoets: ‘Bloggen, ja of nee?’
Show your best Results by Ingeborg van den Bogert

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord