HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best Results by Isabella Albers van Apparance

Bij Isabella in de salon kwam een klant voor de Phi Brows Microblading. Tijdens de behandeling vertelde ze ook enthousiast over de gezichtsbehandelingen, waarna mevrouw erg enthousiast werd, want zij wilde haar huid graag verbeteren. Anti-aging en een gezonde huid zonder pigment waren de toverwoorden. “De klant had zich er nooit erg aan gestoord, maar stond zeker open voor verbetering. Wij zijn de huidspecialisten die onze klanten vertellen wat wij zien en wat wij er aan kunnen gaan doen.” En dit is het resultaat van de intensieve behandelingen en thuisproducten!


“De combinatie van onze producten en behandelingen kon aan alle zichtbare ‘huidproblemen’ iets doen. Wij
raadde haar aan om de Nimue peelings, dermapen behandeling, bindweefselmassages en Meline pigmentbehandelingen te ondergaan in een door ons geadviseerde volgorde. En daarnaast de producten van Nimue en Meline thuis te gaan gebruiken om een goede vooruitgang te boeken. Deze topper van een klant volgde al onze adviezen op met dit als een geweldig resultaat na een periode van 2 jaar. In die tijd kwam deze dame elke 4 weken voor een gezichtsbehandeling en langere aansluitende periodes wel 3x per week voor de bindweefselmassage.”

Hoe wordt dit resultaat behouden? “Wij behouden het resultaat door hetzelfde door te gaan. Elke 4 weken
blijft deze mevrouw komen voor de gezichtsbehandelingen en 1-2x per jaar onderhouden we de pigment behandeling om alles rustig te houden. Daarnaast gebruikt onze trouwe klant ook nog steeds de geweldige
producten van Nimue en Meline. Deze werken enorm huidvernieuwend, porieverfijnend, verhelderend en verbeteren de algehele huidconditie.”

Meer over Isabella en haar salon
“Onze salon bestaat nu ruim 6 jaar. Wij zijn een familie bedrijf en hebben daarin met ons hele gezin en daarbij personeel allemaal onze eigen specialiteiten. Zo werken mijn moeder en oudste zus samen met 2 andere topkapsters in de kapsalon en werk ik samen met mijn jongste zusje, mijn rechterhand binnen de schoonheidssalon, met nog 3 meiden. Mijn ouders samen runnen onze private Spa. Een luxe privé sauna waar
onze klanten in alle rust kunnen genieten, eventueel in combinatie met massages. Ik ben zelf de schoonheidssalon begonnen binnen ons bedrijf. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben, had ik enorm veel zin om op mijn manier aan het werk te gaan. Goede kwaliteit leveren, klanten in de watten leggen en een leuke werksfeer. Ik krijg elke dag weer veel energie van mijn werk, het resultaat en de klanten. Nu ik 12 jaar in het vak zit, ben ik er achter gekomen dat ik naast het ondernemen het heerlijk vind om resultaat te leveren, op alle vlakken. Zo ben ik naast huidverbetering op alle vlakken, gespecialiseerd in het creëren van de mooiste wenkbrauwen met Microblading en de Powderbrow/Combibrow techniek en samen met mijn team in het plaatsen van prachtige wimper extensions. Bekijk onze website voor nog meer succes verhalen: www.apparance.nl.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
10 jaar Schoonheidssalon Joanne
Show your best Results by Isabella Albers van Apparance