HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Nikita Timmerman van Amazinglooks

Mijn naam ik Nikita Timmerman. Sinds drie jaar werk ik met LPG Endermologie en zit ik met de salon in een heel mooi pand van 100 m2. Daarvoor werkte ik aan huis. Sinds 2013 heb ik mijn eigen salon, genaamd Amazinglooks Beauty Salon. Ik specialiseerde mij door de jaren heen als huidexpert. Huidverbetering is mijn passie. Ik vind het fantastisch om te zien wat voor mooie resultaten ik kan behalen met huidverbeterende behandelingen. Ook werk ik als nagelstyliste, wimperstyliste en wenkbrauwstyliste. Voor pedicure kunnen mijn klanten ook bij mij terecht. Het is fijn werken met die diversiteit. Acne en Anti-Ageing zijn specialisaties die ik het leukst en meest interessant vind, daar is heel veel te behalen wat betreft resultaat. Maar ook LPG Endermologie is een van mijn specialiteiten waar ik heel gelukkig van wordt. Dit resultaat behaalde we met een van mijn klanten.

De klant kwam naar de salon met de vraag of ik haar kon helpen om slanker en strakker te worden door middel van LPG Endermologie. Ze was al fanatiek met sporten begonnen en ze was benieuwd of LPG het proces van sporten kon versnellen. Ze was nog nergens anders geweest. Ze dacht dat sporten alleen niet voldoende zou zijn om het resultaat te behandelen voor haar bruiloft.

Na het beoordelen van de zones waar ze zelf niet tevreden over was, heb ik haar geadviseerd om een kuur van minimaal 10 behandelingen te nemen op de zones waar ze ontevreden over was. We kozen samen welk aantal minuten daarvoor het beste resultaat zou geven. 3 zones in 35 minuten. Heupen, billen en buik was het advies.

Voor de kuur maakte ik een voorfoto en na 10 behandelingen maakte ik een nafoto. Ze voelde zelf al wel verschil, maar door de foto’s was ze helemaal enthousiast. We hebben een prachtig resultaat behaald!

Ze heeft niet gekozen voor een onderhoudsbehandeling, maar om terug te komen voor de bruiloft om dan nog een mini kuur te ondergaan. Het resultaat van LPG Endermologie is langdurig. Je kunt dit onderhouden door elke maand 1 behandeling te ondergaan of je kunt kiezen om een mini kuur te ondergaan net voordat bijvoorbeeld de zomer begint of net voordat je op vakantie gaat.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Care Cosmetics neemt Mikos over
Show your best results by Nikita Timmerman van Amazinglooks