HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! De resultaten van Jessie Pouw

Vorige week in de rubriek ‘De week van…’ vertelde Jessie Pouw dat een van de meest populaire behandelingen op het moment de bindweefselmassages zijn. “De klanten gaan altijd super tevreden de deur uit en de voor & na foto’s die we maken lijken af en toe wel toverkunst. Ik merk echt dat er steeds meer mensen voor deze behandeling naar de salon komen.” Wij waren dan ook super benieuwd naar de behandeling en natuurlijk de behaalde resultaten!  

Merken
“In de salon werk ik met 2 prachtige huidverbeterende Zuid-Afrikaanse merken. Kalahari & Optiphi. Producten vol met natuurlijke ingrediënten, die in Afrika al jaren gebruikt worden. Mede door deze merken ben ik mij meer gaan focussen op huidverbetering. Daarnaast heb ik geleerd om op een andere manier naar de huid te kijken, niet naar een ‘huidtype’, maar naar de huidconditie. Voor mij echt een super fijne manier van werken. Er wordt minder in hokjes gedacht.”

Cliënt 1
“Deze klant kwam in februari bij mij in de salon. Ze wilde graag haar huid verbeteren. Ze vond haar huid wat vaal en wilde meer stevigheid. We hebben samen een behandelplan opgesteld  en ze ging ook direct thuis met de producten die ik haar geadviseerd had aan te slag.

We zijn begonnen met het afwisselen van huidverbeterende gezichtsbehandelingen en bindweefselmassage. Deze combinatie is echt super, zeker als ze in dezelfde behandeling gedaan worden. Ze is ongeveer 1x in de 6 weken bij mij geweest en gebruikt thuis diverse mooie producten. De laatste 2 behandelingen waren peelings. Echt een super behandeling voor de wintermaanden. Sinds september is ze overgestapt van Kalahari naar Optiphi om haar huid nog net dat beetje meer te geven. In Optiphi zitten namelijk nog meer actievere werkstoffen.

Het resultaat van deze foto is het verschil tussen 19 Februari 2020 en 21 Oktober 2020. In 8 maanden tijd hebben we fantastisch resultaat behaald. Ze is nu al super blij met het resultaat en is sinds kort het retinol serum van Optiphi gaan gebruiken. We kunnen niet wachten wat dit nog meer voor super resultaat gaat geven!”

Cliënt 2
“Deze klant komt al aardig wat jaartjes bij mij in de salon voor haar nagels, maar ze was nu ook wel eens nieuwsgierig naar al die prachtige resultaten die ik behaal in de salon. Ze wil haar huid graag steviger hebben en vroeg naar bindweefselmassage. Ik heb haar uitgelegd dat dit een zeer geschikte behandeling is om de huid te verstevigen.

Ik raad bindweefsel meestal aan in combinatie met een huidverbeterende gezichtsbehandeling of als kuur. Tijdens de kuur komt de klant 6x in 12 weken tijd voor een behandeling. Uiteraard is het ook tijdens de kuur belangrijk om de juiste producten thuis te gebruiken. Door het stimuleren van de doorbloeding worden de actieve werkstoffen uit de producten beter opgenomen.

Dit is het resultaat na de eerste keer dat we de bindweefselmassage hebben uitgevoerd. Wat een verschil! Haar huid was na 1 keer al beter doorbloed natuurlijk, maar ook voelde het gelijk steviger aan. Je ziet ook dat de huid mooi ‘geplumpt’ is!

We zijn inmiddels alweer bij behandeling 4 en ze merkt ook echt verschil. Haar huid ziet er gezonder uit en voelt veel steviger. Ze is ontzettend tevreden met het resultaat en we zijn ook zeer nieuwsgierig naar het eind resultaat. We hebben het al gehad over eventuele afsluiting met een peeling. Om het resultaat te behouden, zou de klant de bindweefsel als onderhoud elke 6 weken kunnen doen maar natuurlijk ook kunnen afwisselen met gezichtsbehandelingen. Daarnaast zal ze thuis doorgaan met haar productgebruik om het resultaat zo goed mogelijk te houden!”


De week van Jessie gemist? Klik hier voor het volledige artikel: https://beauty-pro.nl/nieuws/de-week-van-jessie-pouw/

WIL JIJ OOK JOUW RESULTATEN DELEN? HEB JE IETS GEDAAN WAAR JIJ, MAAR OOK JOUW KLANT HEEL ERG BLIJ MEE IS? LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@BEAUTY-PRO.NL

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Drie Product Awards voor Cenzaa en IK Skin Perfection
Show your best results! De resultaten van Jessie Pouw