HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Samantha Martens

Samantha Martens is sinds 2010 gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste en sinds september 2016 eigenaresse van Beautycare All in. Sinds september 2018 biedt ze in haar salon ook de Purebeau Fibroblast behandeling (plasma lift) aan. En daar behaald ze heel mooie resultaten mee! Dit is er een van.

Wat is de plasmalift en met welk probleem kwam de klant bij jou? “De plasmalift is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrepen zoals ooglidcorrecties, halsversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauwlift en nog vele andere esthetische klachten. Deze klant had last van overhangende oogleden, en wilde geen operatie. Ik legde haar uit dat het verlichting gaat geven, maar dat niet zoals bij een operatie alle overtollige huid wordt weggehaald. De plasmalift geeft een natuurlijke verlichting aan de oogleden en is daarom voor veel mensen toegankelijker dan een operatie. Het apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen, en de fibroblasten in de huid worden geactiveerd waardoor de huid zelf aan de slag gaat voor meer huidverstrakking en algehele verbetering van de huid. Het duurt wel nog 8 weken voordat je het eindresultaat ziet.”

Wat heb je de klant verder aangeraden en waarom? “De behandeling sprak voor zich. Maar ik heb haar 2 behandelingen geadviseerd i.v.m. de hoeveelheid huid boven de ogen. Na 3 maanden de 2e behandeling voor het beste resultaat, omdat de huid dan nog actief is van de 1e behandeling. Dit resultaat is dan ook na 2 behandelingen behaald. De klant wilde ook niet teveel huid weg hebben. Alleen verlichting op de ogen.”

Hoe gaan jij en de klant dit resultaat behouden?
“Het is door zwaartekracht en ouder worden wel nodig om 1x in de 3 jaar bijv. terug te komen. Dit hoeft uiteraard niet, maar dat leg ik wel uit. Het resultaat is blijvend, maar de huid gaat uit zichzelf meer hangen naarmate we ouder worden en het verliest volume. Ik had een tevreden klant. En daar gaat het mij om. Bij mij staat persoonlijke aandacht, ontspanning, en tevredenheid bovenaan. Mijn visie is: Geen ‘verkoopspraatje’ maar echt eerlijk advies geven, met behandelingen in de salon en producten voor thuisgebruik de beste resultaten behalen. Want als mijn lieve klanten blij zijn, ben ik dat ook!”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Posted on

Leren is investeren en voor de beste opleidingen ben je bij U-Consultancy ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

Posted on

Om elke week praktijktrainingen te verzorgen in een van de prachtige Trainingsruimtes ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Beauty Days Gorinchem verplaatst naar januari 2022
Show your best results by Samantha Martens