HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Days Gorinchem verplaatst naar januari 2022

Beauty Days is verplaatst van 4, 5 en 6 september 2021 naar 22, 23 en 24 januari 2022. De organisatie gaat zich focussen op een nog beter evenement voor de beautyprofessional uit heel Nederland. Met inspirerende workshops en demonstraties en nieuwe area’s op de beursvloer in Evenementenhal Gorinchem. Deze beslissing wordt ook gesteund door de exposanten die in grote getalen mee verplaatsen naar januari 2022.

“We vinden het enorm jammer dat de september-editie nog net te vroeg komt. Maar er is ook begrip, want we komen uit een hele onzekere periode. Gelukkig zien de vooruitzichten voor januari 2022 er heel positief uit en daarom gaan wij vol goede moed aan de slag om er dan een onvergetelijke editie van te maken. Want dat hebben de beautyprofessionals uit heel Nederland verdiend! Na zo’n lange periode van geen beurzen en evenementen komen we samen met onze exposanten en partners sterker terug dan ooit. Met een bruisende beursvloer in januari vol kwalitatieve deelnemers en inspirerende workshops en demonstraties kunnen beautyprofessionals hun hart ophalen”, zegt Sterre Daans namens de beursorganisatie.

Daans: “De nieuwe datum van deze editie van Beauty Days in Gorinchem valt na de drukke feestdagen, een ideaal moment voor de beautyprofessional om weer inkopen te doen en inspiratie op te doen. In de komende periode willen we bovendien nieuwe area’s toevoegen aan de beurs. Daar hopen wij binnenkort meer over bekend te kunnen maken, volg daarvoor ook onze social media kanalen en de website.”

De verplaatsing van Beauty Days Gorinchem heeft geen gevolgen voor The Hair X-perience die deels gelijktijdig zou plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem. Het enige complete kappersevent in Nederland vindt plaats op zondag 5 en maandag 6 september 2021.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Sara Verhoorne, FABY Benelux: ‘Consumenten willen gezonde producten en kwaliteit’
Beauty Days Gorinchem verplaatst naar januari 2022