HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

NIEUW! Column (Beauty) fotograaf Miranda Koevoets

Wij zijn blij dat Miranda van LightCatch Fotografie een maandelijkse bijdrage gaat leveren aan ons online platform! Waarom? Ze heeft een fijne energie, is persoonlijk en ze is een topfotograaf met focus op de beautybranche. Ze zet beautyprofessionals in de spotlight en denkt echt met de beautyprofessional mee. Ze heeft al vele beautyprofessionals voor haar lens gehad. Miranda heeft voor deze eerste column natuurlijk al wat voor jullie geschreven. In de volgende columns gaat ze jullie meenemen achter de schermen en zal ze tips geven over hoe je je salon en jezelf het beste met fotografie kan presenteren. In dit artikel laten we eerst Miranda aan het woord en daarna stellen we Miranda en haar bedrijf wat uitgebreider voor.

Bouwen aan je bedrijf vergt een gezonde dosis lef

De afgelopen periode heeft ons geleerd snel te schakelen. De wereld waarin we leven is onderhevig aan verandering. Het heeft gevolgen voor hoe we ons voelen en hoe we handelen, maar ook hoe we ons bedrijf runnen.
September is alweer uit het zicht en het is inmiddels oktober. Het laatste kwartaal van 2020. Wat vliegt de tijd! September voelde als een nieuw begin. De verbinding met de natuur lijkt groter dan ooit. Voor of na het werk een wandeling maken in de natuur om het hoofd leeg te maken… Het besef dat we naar de binnenkant moeten kijken, voordat we de buitenkant kunnen verbeteren. Dat is ook voor mij, als fotograaf, van toepassing. Als ik tijdens mijn werk een fijne energie heb, dan werkt dat door op de mensen die ik voor de camera heb. Een leeg hoofd, zorgt voor creativiteit, nieuwe ideeën en mogelijkheden. Aanpassen aan de situatie, bijsturen… Zo zijn er meer bedrijven online gegaan.
Misschien heb jij ook plannen op de plank liggen om online tips te gaan delen in de vorm van een online workshop? Of heb je de voordelen van zichtbaarheid in de praktijk ervaren. En besef je ook dat we zuinig moeten zijn op wat we hebben?
Bouwen aan een bedrijf vergt een gezonde dosis lef. Ik ben benieuwd welke stappen jij maakt richting jouw droom, jouw stip aan de horizon. Heb jij jouw stip helder? Wekelijks spreek ik beautyprofessionals die hun beeldmateriaal willen updaten voor de website of social media. Wil jij een keer vrijblijvend sparren? Stuur dan een berichtje naar info@mirandakoevoets.com.

Volgende keer neem ik je mee als ‘insider’ achter de schermen voor, tijdens en na een fotosessie.

Miranda Koevoets
LightCatch Fotografie
www.mirandakoevoets.com

Ik wil dat iedere vrouw die voor mijn camera staat zich ontspannen, sterk en mooi voelt. Iemand anders in het middelpunt zetten en laten stralen, daar word ik blij van.

Over Miranda
In Vakmagazine De Beauty Professional hebben wij al eens een interview gedaan met Miranda. Dat interview lees je hier:


Miranda Koevoets is creatief, blogger en professioneel fotograaf voor ambitieuze beautyprofessionals. Het is haar missie om beautyprofessionals een beeldbank te bezorgen waarmee ze professioneel en als expert overkomen. “Een beeldbank waar je trots op bent en waarmee je zowel de online & offline zichtbaarheid vergroot. Maak je dromen waar. Vul jouw website en social media met foto’s die jouw persoonlijkheid laten zien in jouw bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat je met een goed gevulde beeldbank de leukste klanten aantrekt. Laat een goede eerste indruk achter. Zorg dat er geen drempel is, laat de werkelijkheid zien. Neem de klant mee in jouw wereld, laat zien hoe je kunt helpen.

De camera heeft altijd Miranda’s interesse gehad. In magazines keek ik altijd: hoe zouden ze dit toch gemaakt hebben? Het was denk ik 2004 dat ik mijn spiegelreflex steeds beter leerde kennen. In 2012 heb ik LightCatch ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en besloot ik mijn droom te volgen. In 2015 ben ik een opleiding gaan volgen en ook de jaren daarna heb ik veel interessante workshops gevolgd in Nederland en Parijs. Niet dat ik vind dat je altijd een opleiding nodig hebt om iets te kunnen overigens. Mijn motto: altijd blijven leren! Iedere dag.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Groene kaviaar by Mikos
NIEUW! Column (Beauty) fotograaf Miranda Koevoets

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord