HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Runners-up: Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Oost

Posted on
Naam: Iva Lauwers
Salon: D’iva
Website: www.d-iva.nl/schoonheidssalon

“Blijven leren en innoveren is voor mij vanaf de start heel belangrijk. Meedoen heeft altijd op mijn ‘wish list’ gestaan. Ik zie het als een voorrecht en een hele eer om tot de genomineerden te behoren. Een impuls om me als ondernemer en huidspecialist verder te ontwikkelen.”

“Meedoen brengt een heel proces op gang. Terug naar de basis: waarom doen we dit en wat maakt D’iva uniek? Dat geeft al energie en is een unieke kans om weer kritisch te kijken naar mijn werk, houding en kennis. Het heeft onze drie pijlers – wetenschap, lifestyle en ontspanning – nog scherper in beeld gebracht. Deelname geeft een extra stimulans om kritisch te kijken naar alle aspecten van D’iva. Het was een stimulans om helder te formuleren wat ons ‘uniek’ maakt. Meedoen heeft geholpen om onze zichtbaarheid te vergroten en scherper te verwoorden waar we voor staan. Daarnaast vergroot het mijn netwerk binnen de branche.”

“We kunnen steeds meer met technologische ontwikkelingen. Weten waar je voor staat, je bedrijf en je doelgroep echt kennen en weten wat je wilt bereiken helpen je de juiste keuzes te maken.
[Credit foto: P.R. Lauwers]


Naam: Els van Meenen
Salon: Vital Body Care
Website: www.vitalbodycare.nl

“Het is voor mij niet de eerste keer dat ik meedoe aan de Beauty Award. In 2018 was ik ook genomineerd in de categorie Beste Schoonheidsspecialist Midden/Oost Nederland. Naast dat ik het natuurlijk een enorme eer vind om de Beauty Award te winnen, wil ik een inspirator zijn voor collega’s en onze professionaliteit uitdragen naar de consument en andere beroepsgroepen binnen de huidzorg.”

“Met het uitwerken van de vragen voor de inzending komt de focus weer te liggen op of het totaalplaatje klopt. Of het inderdaad zo is als dat je denkt en voor ogen hebt. Het is dan ook leuk om te zien dat er al weer dingen aangepast zijn tussen insturen en het jurygesprek. Zo werd ik me bewust dat ik niet zo veel met reviews deed. Hier heb ik meteen verandering in gebracht. Mijn klanten krijgen nu een paar dagen na hun bezoek aan de salon automatisch een mail met link voor een Google review.”

“Door de nominatie via de verschillende mediakanalen te communiceren trekt dat altijd nieuwe klanten. Ik gebruik mijn nominatie ook om mijn professionaliteit onder de aandacht te brengen bij huisartsen. Dit begint zijn vruchten af te werpen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Runners-up: Schoonheidssalon van het jaar, groot
Runners-up: Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Midden/Oost