HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

TEASER: De Beauty Professional augustus 2020

Nog even en dan verschijnt de augustus editie! Lees hier wat je kunt verwachten. Het is weer een leerzame editie geworden!

Collageendrankjes in de salon
Collageendrankjes kom je steeds vaker in de schoonheidssalon tegen. Collageen is sowieso hot. “De collageenmarkt wordt in 2026 geschat op 6 miljard dollar wereldwijd,” zegt Bing Thio, dermatoloog van het Erasmus Universitair Medisch Centrum in Rotterdam. Er gaat dus veel geld in om. Wat doen collageendrankjes eigenlijk? En is wetenschappelijk bewezen dat het werkt? Wat is er in de markt te verkrijgen en wat zijn de verschillen? Je leest het allemaal in de aankomende editie!

Kale ‘cookies’, strakke wenkbrauwen en ‘manscaping’ 
Van gladde benen en oksels tot zachte babybillen: ontharingsbehandelingen zijn het hele jaar door populair. Tegenwoordig zijn er tal van technieken, de mogelijkheden zijn legio. De traditionele harde hars heeft de afgelopen 10 jaar aan terrein verloren en deelt nu het spectrum met een nieuwe generatie aan producten, zoals suikerpasta en verbeterde waxen. Enkele experts delen hun visie over de diverse technieken. 

End of Summer Festival  
by Webecos & Corrective Cosmetics 

Geen beurs? Niet getreurd! Want Webecos en Corrective Cosmetics, houden een End of Summer Festival! Twee weken lang aanbiedingen, open dagen, demonstraties, trainingen en meer van maar liefst 6 merken: Webecos, Binella, UNG, Thalion Coverderm en Dr. Tadlea. Dus voor wie gebruik wil maken van mooie aanbiedingen, gratis trainingen, meer wil weten over deze merken kan zich vanaf nu aanmelden. Meer over het event vind je in de augustus editie en op onze website.

E-learning bij ANBOS Academy 
Dat ANBOS Academy aan het moderniseren is, is voor velen niet nieuw. Maar door de coronacrisis zijn de ontwikkelingen bij de Academy in een stroomversnelling gegaan. Was er voorheen nog nooit een e-learning programma gemaakt, inmiddels zijn er voor veel opleidingen, cursussen en workshops (gedeeltelijke) e-learnings beschikbaar. Kristi Francken, Projectmanager bij ANBOS Academy, is trots op wat het team, bestaande uit coördinator Kim Eebes, Wilma van Delft en de docenten, de afgelopen maanden heeft neergezet. Zij vertelt dan ook vol enthousiasme over de ontwikkelingen bij ANBOS Academy en wat er nog komen gaat.

Dit en nog veel meer in de aankomende editie! Mis het niet. Geen ANBOS-lid en nog geen abonnement? Klik dan hier: https://beauty-pro.nl/abonneren/

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Huidverzorging op basis van rijstpoeder
TEASER: De Beauty Professional augustus 2020