HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Tom Sebastian: ‘De snelweg naar succes’

Iedereen heeft potentie voor succes. Op zakelijk en persoonlijk gebied. Succes ligt namelijk altijd verborgen in jezelf. De weg naar succes bestaat eigenlijk maar uit het beantwoorden van twee vragen. Maar dat zijn dan ook meteen twee serieuze vragen: Wie ben ik en wat wil ik?

Wat wil je echt?
Je wilt niet alleen succesvol zijn of een voetdruk achterlaten. Je wilt van betekenis zijn geweest, het uiterste uit jezelf hebben gehaald. Je wilt niet op je 80e terugkijken en denken aan alles wat je had kunnen doen en niet hebt gedaan. Je hebt een visie nodig, een doel. Eén die jij kiest. Want als jij niet doelgericht kiest in het leven, kiest het leven voor jou.

Mijn visie is in de afgelopen jaren sterk veranderd. Waar ik eerst de beste visagist van de wereld wilde zijn en aan uiterlijke schoonheid wilde werken, zo merkte ik dat dit opeens geen voldoening meer gaf. Door mijn persoonlijke ontwikkeling in de afgelopen jaren, mijn intuïtie en ondernemerservaring merkte ik dat ik ontzettend graag andere ondernemers wil helpen hun zaak tot volle bloei te brengen. Dat dit mijn juiste pad is, dat dit is wat ik écht wil en dat dit is waar nu mijn waarde ligt.

Exclusief!

Deze content is uitsluitend voor abonnees. Log in of abonneer je nu!

Wil jij ook groeien met je onderneming? Plan hier een vrijblijvend gesprek met mij in.

Tom Sebastian, businesscoach

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Maak kennis met dé expert in het verwijderen van cosmetische huidoneffenheden
Tom Sebastian: ‘De snelweg naar succes’