HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

TROTS! De Beauty Professional opnieuw best gelezen vakblad!

Met trots kunnen wij zeggen dat De Beauty Professional opnieuw het ‘Best gelezen vakblad’ van de beautybranche is. Dit blijkt uit het marketingrapport Schoonheidsspecialisten van Markdata.nl. We willen allereerst natuurlijk onze lezers bedanken voor de support en al het enthousiasme. Wat wij allemaal doen, doen we voor jullie! We zullen vakkennis en inspiratie blijven bieden zodat we met zijn allen de beautybranche naar een steeds hoger niveau kunnen brengen.

En natuurlijk willen we ook alle experts bedanken die meewerken aan het magazine. Eigenlijk willen we IEDEREEN die meewerkt aan dit magazine bedanken. Want iedereen die meewerkt en/of adverteert, zorgt ervoor dat De Beauty Professional en Beauty-Pro.nl een echte meerwaarde zijn voor elke beautyprofessional.

Precies 5 jaar geleden startten wij dit vakblad met het doel schoonheidsspecialisten kennis bij te brengen, hen up-to-date te houden over alles wat er speelt in de branche en te inspireren en van elkaar te leren. En dat is nog steeds ons doel. Inmiddels zijn we het grootste offline en online kennisplatform en we breiden onze activiteiten in de beautybranche steeds verder online uit. Om dan opnieuw te horen dat we het best gelezen vakblad van de beautybranche zijn, is voor ons een kers op de taart.

Wij willen onmisbaar zijn voor elke beautyprofessional! Want wie wil er niet als eerste op de hoogte zijn van alles wat er speelt in de beautybranche? Wie wil er niet de laatste wetenschappelijke feiten weten over behandelingen en ingrediënten? Wie wil zich als ondernemer niet verder ontwikkelen? Een heleboel willen dat wel, en voor de specialist die alles uit zijn of haar vak wil halen, zijn wij er. Nogmaals bedankt! Wij hopen dit nog vele jaren voor jullie te kunnen blijven doen.

Ben jij nog geen abonnee? Dan mis je een hoop vakinformatie waarmee jij jouw klanten nog beter van dienst kan zijn en waardoor jij en jouw salon kunnen groeien! Sluit vandaag nog een abonnement af via www.beauty-pro.nl/abonneren en be a part of our community!


Over het Marketingrapport Schoonheidsspecialisten 2023
Het Marketingrapport Schoonheidsspecialisten 2023 biedt een actueel en compleet overzicht van de branchestructuur, het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktpositie, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de branche van schoonheidsspecialisten in Nederland. De branchestructuur en het oriëntatie- en inkoopgedrag van schoonheidsspecialisten is helder in beeld gebracht. Voor toeleveranciers zoals producenten, agenten, groothandelaren en branche gerelateerde organisaties is het onderzoeksrapport de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid. De branchestructuur en financiële kengetallen zijn overzichtelijk gepresenteerd. De data-analyses en het onderzoek zijn uitgevoerd onder schoonheidssalons die in het Handelsregister binnen de SBI-code 96022 (schoonheidsverzorging, pedicures en manicures) staan ingeschreven. Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS verwerkt in de analyses en rapportage. Bij diverse thema’s zijn de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek uit de jaren 2004-2019. Hierdoor bent u in staat in te spelen op de actuele trendmatige ontwikkelingen in de branche. Het onderzoeksrapport telt 61 pagina’s op A4-formaat, in kleur en Nederlandstalig uitgevoerd. Vormen schoonheidsspecialisten uw doelgroep dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader. Meer informatie: www.marktdata.nl


Onderstaande editie verschijnt binnenkort!Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
“Bij ons moeten de klanten zich beter voelen dan thuis”
TROTS! De Beauty Professional opnieuw best gelezen vakblad!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord