HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

“Bij ons moeten de klanten zich beter voelen dan thuis”

In de zomer van 2022 opende Babs en haar partner Ashkan, de Blue Diamonds Health & Beauty Club in een statig pand aan het Noordeinde in Den Haag. Schuin tegenover het Paleis Noordeinde, stond het pand van de oude bank te huur. De perfecte locatie voor de droom van Babs: een salon waar je terecht kunt voor alles wat je maar kunt bedenken op gezondheids- en beautygebied.

Zoals ze het zelf omschrijven: een urban wellness essentieel voor stedelingen die gezond en gelukkig willen blijven. Met de speciale banken van Gharieni, mooie merken en tal van salonbehandelingen, kun je je als klant een complete dag in de watten laten leggen als je dat wilt. Babs: “Als ik vroeger aan het werk was, plande ik op mijn dagen afspraken in voor mijn hairextensions, een gezichtsbehandeling en bijvoorbeeld mijn nagels. Maar vaak kon dat niet op een dag in een dezelfde salon. In een tijd waarin we het allemaal erg druk hebben, vond ik dat dat anders moest. Daarom hebben we nu een Health en Beauty Club geopend waar je voor bijna alles terecht kunt.”

Het pand aan het Noordeinde in Den Haag is schitterend geworden. Het is helemaal verbouwd, maar de mooie aspecten van het pand zijn intact gehouden. Zo is er in de kluis van de oude bank een kamer ingericht met de nieuwste noviteit van leverancier Gharieni: de i3-Dome. “Het
is de eerste I-Dome die in Nederland geplaatst is”, vertelt Babs trots. De salon werd in de zomer van 2022 geopend, maar men is in de maanden erna nog druk bezig geweest met verbouwen. “We hebben eerst de bovenverdieping helemaal klaargemaakt. In oktober was ook de benedenverdieping helemaal klaar. Maar eigenlijk ben je nooit klaar. Ik zie nog wel wat kleine dingen die we moeten doen, maar we zijn vol in bedrijf”, vertelt Babs.

Het complete verhaal vind je in de februari editie van De Beauty Professional. Nog even geduld dus. Op onze social media kun je wel alvast een beeld krijgen van deze schitterende salon in een leuke reel!

Ben jij nog geen abonnee? Sluit dan vandaag nog jouw abonnement af! Www.beauty-pro.nl/abonneren

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Show your best results by Dora & dermaceutical
“Bij ons moeten de klanten zich beter voelen dan thuis”

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord