HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Vergoeding zorgverzekeraars voor ‘de Huidprofessional’

“Het bestuur van ‘de Huidprofessional’ is verheugd”, laten zij in een persbericht weten. Er is een en ander gewijzigd waardoor ook professionals die zich hebben aangesloten bij ‘de Huidprofessional’ nu bepaalde behandelingen vergoed kunnen krijgen door zorgverzekeraars.

“De inspanningen richting de diverse zorgverzekeraars heeft ertoe geleid dat we onszelf op de kaart hebben gezet met betrekking tot de vergoedingen door een aantal zorgverzekeraars voor diverse behandelingen, die door onze leden worden uitgevoerd. De zorgverzekeraars zijn akkoord gegaan met de wijzigingen binnen Vektis, de organisatie die bijdraagt aan goede zorg in Nederland. Vektis stelt vanaf nu als eis dat schoonheidsspecialisten aangesloten moeten zijn bij een brancheorganisatie om in het bezit te zijn, of te komen, van een AGB code voor de specialisatie die zij uitoefenen in de praktijk, zoals bijvoorbeeld acne. Voorwaarde voor die registratie is dat zij over de juiste diploma’s beschikken.”

De volgende zorgverzekeraars gaan over tot vergoeding voor klanten van ‘de Huidprofessional’:

VGZ
Bewuzt
United Consumers
Univé
Zekur
UMC Zorgverzekering
IZA
De IZZ Zorgverzekering door VGZ
SZVK
Zorgzaam

“Met de andere zorgverzekeraars wordt nog overlegd”, aldus de organisatie. “De gediplomeerde, gespecialiseerde schoonheidsspecialist heeft met het doorvoeren van deze maatregel nu een keuze bij welke branchevereniging zij zich wil aansluiten. Zowel bestuur als leden van onze vrij jonge branchevereniging zijn trots op dit behaalde resultaat.” Dat wil ook zeggen dat de organisatie ‘de Huidprofessional’ zich inmiddels ook profileert als branchevereniging. Voor meer informatie: www.dehuidprofessional.nl

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Verplichte sluiting 17:00 niet voor behandelingen vanuit de Wkkgz
Vergoeding zorgverzekeraars voor ‘de Huidprofessional’