HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Vijf Jaar Stralend Samenzijn: De Huidprofessional viert jubileum | 25 mei

25 mei aanstaande markeert een bijzondere gebeurtenis in de wereld van schoonheidsverzorging en huidtherapie. Brancheorganisatie De Huidprofessional viert haar vijfjarig bestaan met een groots evenement, waarbij zowel kennisdeling als festiviteiten centraal staan. Dit jubileum is niet alleen een viering van succes, maar ook een erkenning van toewijding aan ons mooie vak.

Het evenement belooft een inspirerende en informatieve dag te worden, waarbij boeiende sprekers het podium zullen betreden. Deze experts zullen niet alleen inzichten delen over ingrediëntenkennis, er wordt ook gesproken over de missie en visie van de brancheorganisatie en waar we in de toekomst samen met jullie naar toe willen.

Een van de sprekers zal de schijnwerpers richten op de impact van AI op onze sector. Kom erachter hoe AI de manier waarop je met klanten omgaat, behandelingen aanbiedt en je salon beheert, kan (en gaat) revolutioneren!

Maar het jubileum van De Huidprofessional biedt meer. Het zal ook de gelegenheid zijn voor haar leden om samen te komen en deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering. Hier kunnen ideeën worden uitgewisseld, successen worden gevierd en plannen worden gesmeed voor de toekomst van de branche. Het is een moment van samenzijn en solidariteit, waarin de kracht van De Huidprofessional wordt gevierd.

Verschillende standhouders zullen hun nieuwste producten en diensten presenteren, waardoor de gasten de kans krijgen om zich te laten informeren over de laatste stand van zaken met betrekking tot innovatie en schoonheid. Of het nu gaat om baanbrekende technologieën of verfijnde producten, de beursvloer zal een schatkamer zijn van mogelijkheden voor iedereen die streeft naar stralende schoonheid.

En alsof dat nog niet genoeg is, zal aan het einde van de dag elke gast worden verrast met een speciale attentie, als blijk van waardering voor hun aanwezigheid en deelname aan dit bijzondere jubileum. Het is een gebaar dat de verbondenheid en dankbaarheid van De Huidprofessional aan haar gemeenschap illustreert en tegelijkertijd de individuele gasten laat voelen dat zij deel uitmaken van iets unieks en waardevols.

Dus, 25 mei aanstaande! Laten we samen het vijfjarig bestaan van De Huidprofessional vieren. We laten ons inspireren door de sprekers, we verbinden tijdens de Algemene Ledenvergadering, we gaan ontdekken op de beursvloer en we genieten van de verrassingen die ons te wachten staan. Want dit jubileum is niet alleen een viering van de afgelopen 5 jaar, maar ook een belofte voor een stralende toekomst.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via info@dehuidprofessional.nl Voor leden is de bijdrage slechts € 45,- ex btw en voor niet-leden bedraagt de bijdrage € 75,- ex btw

Gea de Haan, Voorzitter brancheorganisatie De Huidprofessional

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Dr. Irena Eris Prosystem: holistische huidverbetering
Vijf Jaar Stralend Samenzijn: De Huidprofessional viert jubileum | 25 mei