HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

LPG onthult nieuwe anti-cellulite producten voor elk type cellulite

Posted on

Aangezien elk lichaam uniek is en zijn eigen morfologie heeft, heeft LPG® efficiënte oplossingen ontwikkeld om op plaatsen in te werken waar vrouwen hun silhouet willen verbeteren. LPG® focust zich voornamelijk op het welzijn van vrouwen en heeft daarom een nieuw lichaamsverzorgingsprotocol ontwikkeld dat elk type cellulite aanpakt, dus zowel oedemateuze, adipeuze als fibreuze cellulite. Deze nieuwe verzorgingsproducten zijn geformuleerd om een sinaasappelhuid glad te maken en het aangename gevoel van de endermologie®-verzorgingen zo goed mogelijk te optimaliseren.

Meerdere typen cellulite

ADIPEUZE CELLULITE: Een probleem van overtollig vetDit is het gevolg van onderhuidse vetophoping. Wat kan je eraan doen volgens de experts van LPG?Efficient optreden om het vet af te breken en zo goed mogelijk te voorkomen dat het terugkomt.”

OEDEMATEUZE CELLULITE: Komt het meest voor. Dit type cellulite gaat gepaard met bloed- en lymfecirculatieproblemen en is het gevolg van vochtophoping in de huidweefsels. Wat kan je eraan doen volgens de experts van LPG? De circulatie opnieuw op gang brengen om het vocht te draineren.

FIBREUZE CELLULITE: De meest pijnlijke. Dit is het resultaat van de progressieve verharding van de septa die de vetcellen insluiten. Dit type cellulite is pijnlijk wanneer je het aanraakt, moeilijk te begrijpen en het is het lastigste cellulite om van af te komen. Wat kan je eraan doen volgens de experts van LPG? “De septa soepel maken voor langdurige resultaten.”

DE 2 NIEUWEVERZORGINGSPRODUCTEN

Dankzij zijn expertise op het gebied van celwerking weet LPG® dat het hart van de cellen en synergetisch de verschillende geïdentificeerde doelen (vetweefsel, vochtretentie en fibrose) moeten worden aangepakt om al deze vormen van cellulite efficiënt te bestrijden. En dat

1 endermoslim: ANTI-CELLULITE INTENSIVE SERUM. Om vrouwen te helpen die hun cellulite willen behandelen waar ze al enkele jaren last van hebben en die vaak gefibroseerd is, is het noodzakelijk om efficiënter op te treden met een geconcentreerd serum dat bovendien de huidelasticiteit verbetert.

2 endermoslim: ANTI-CELLULITE CREAM-IN-GEL. Cellulite is het gevolg van de combinatie van adipeuze en oedemateuze factoren voordat ze fibreus en duidelijk zichtbaar wordt. Vanaf de eerste tekenen is het van belang om efficiënt tegen alle factoren op te treden met één product om de behandeling eenvoudig te houden.

Formules

Om de nieuwe formules van deze lichaamsverzorgingsproducten te ontwikkelen, hebben de experts van LPG® speciale actieve bestanddelen geselecteerd die voornamelijk krachtig inwerken op de verschillende typen cellulite: Plantaardig zeekoraal, Blaadjes van de Bigarade Sinaasappelboom en Bruine Algen.

Meer weten over LPG innovaties in 2022? Bekijk dan deze video:

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
THROWBACK: More than skin deep. De toekomst van anti-aging
LPG onthult nieuwe anti-cellulite producten voor elk type cellulite