HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Wie o wie wordt Miss Nederland 2020?

Op maandagavond 31 augustus 2020 vindt de Finale Miss Nederland 2020 plaats in Studio21 in Hilversum. En je kan de finale bekijken van 20.00-22.30 uur via een livestream:

https://missnederland.nl/livestream

De organisatie laat weten: “Tijdens deze show, die gepresenteerd wordt door Rick Brandsteder en Miss Nederland 2018 Rahima Dirkse, zullen de 10 finalisten trots en zelfverzekerd stralen op het vernieuwde podium van Studio21 in fashionable vrijetijdskleding, mooie badpakken en prachtige jurken. Tevens worden er diverse optredens verzorgd door enkele finalisten zelf én professionals zoals Samantha Steenwijk, Elize, Patricia van Haastrecht en The Dutch Tenors.

Aan het eind van de avond, zal de 7-koppige jury, bestaande uit niemand minder dan William Rutten, Monique Westenberg, Albert Verlinde, Kristina Bozilovic, Viktor Brand, Miss Nederland 2019 Sharon Pieksma en juryvoorzitter Monica van Ee (directeur Miss Nederland en hoofdsponsor hannah), besluiten wie er wordt gekroond tot Miss Nederland 2020 en het fantastische avontuur tegemoet gaat! De nieuwe Miss zal hopelijk aan het einde van het jaar, of gezien de coronasituatie wellicht in het voorjaar 2021, deelnemen aan de internationale Miss Universe verkiezing.”

Het gehele traject inclusief de finale wordt door camera’s gevolgd, want vanaf zondag 20 september 2020 is het tweede seizoen van Op Jacht Naar De Kroon te zien op RTL4.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Nieuw! 100% Vegan by Beauty Injection
Wie o wie wordt Miss Nederland 2020?