HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Winactie Craith Lab

Wat is jouw Craith story?

Deel jouw Craith Story met ons en maak kans op een van de exclusieve Craith Lab Christmas gift sets.

Om de feestdagen stralend en vol zelfvertrouwen in te gaan, heeft Craith Lab drie limited edition Christmas gift sets samengesteld. Elk van de sets bevat drie hoogwaardige Craith Lab producten die niet alleen de huid doen stralen, maar deze ook gezonder en sterker maken want wanneer we ons goed voelen, stralen we dit ook uit.

De Black Collection gift set bevat de volledige routine die simpel is in gebruik, maar nog altijd effectief is. Begin met de Hydra Misselair Cleansing Gel om je huid diepgaand te reinigen zonder deze uit te drogen. Volg daarna op met het Epi Collagen Protection Serum voor all-day hydratatie en bescherming. Voor een echt selfcare moment, breng het Epi Rejuvenation Foam Mask aan voor het slapengaan en wordt wakker met een gevoede huid met een natuurlijke glow.

Ontdek de Gold Collection met de nieuwe Epi Defense Moisturizer. Alles wat je nodig hebt om een rijpe huid weer die jonge gloed te geven. Reinig de huid met de Ultimate Clean Cleanser en breng vervolgens de Balancing Toner aan. De Epi Defense Moisturizer zorgt voor intense hydratie en werkt in op fijne lijntjes en rimpels.

De Bionetic gift set bevat het absolute favoriete Bionetic Collagen Serum & Cream duo. Een combinatie van uniek vegan type III collageen, epigenetica en hoogwaardige werkstoffen zorgt ervoor dat expressierimpels worden verminderd en je huid beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Zo zorgen we ervoor dat de rijpere huid haar jeugdige gloed terugkrijgt.

Doe mee, kruis hieronder een opties aan vul je contactgegevens in. En vergeet niet de website van Craith Lab (www.craithlab.com) te bezoeken.  *Je gegevens worden gedeeld met Craith Lab i.v.m. de Winactie

  Abonneer en mis niets

  Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

  Wat vind jij?

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Nog geen reacties.

  Vorige
  Wake Up Radiant Skin Tint
  Winactie Craith Lab

  Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

  Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

    
   

  Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord