HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Award winnares categorie Schoonheidssalon van het jaar, groot

Posted on

Melissa Mosmans-Bak | Skin Plus

Van een salon aan huis naar een ‘droomlocatie’ aan de boulevard van Nesselande. ‘Bij mijn vorige deelname aan de Beauty Award vijf jaar geleden werkte ik nog alleen, nu bestaat ons team uit zeven mensen’, vertelt Melissa Mosmans-Bak, eigenaar Skin Plus. ‘We zijn in korte tijd flink gegroeid. Het winnen van de Beauty Award destijds heeft mijn bedrijf een enorme boost gegeven en zorgde ervoor dat ik mooie stappen durfde te zetten. Ook deze nominatie trekt veel nieuwe klanten aan en als team zijn we heel erg trots op waar we voor staan! Ik kan iedereen aanbevelen om mee te doen aan deze vakwedstrijd!’, zegt de enthousiaste Melissa.

Melissa’s deelname aan de Beauty Award heeft tot leuke ideeën geleid waaraan heel haar team heeft bijgedragen. ‘Elk aspect van je bedrijf neem je onder de loep; we hebben elementen geoptimaliseerd en verbeterplannen voor de toekomst gemaakt. Het gehele traject motiveert ons om altijd de beste behandeling te leveren.’ Elke stap in het proces hebben ze met elkaar meegemaakt. Van de inzending tot het passen van de galajurken. En van al deze bijzondere momenten maakten ze een happening. Zo openden ze de mail -met de uitslag van de genomineerden- tijdens een gezellig ontbijtje. Na afloop van het passen van de galajurken boekten ze een high tea. Ook zijn ze samen op televisie geweest in het programma ‘De Huidspecialist’. ‘Het is heel bijzonder om dit alles samen te ervaren. We genieten er enorm van en het heeft ons als team nog dichter bij elkaar gebracht!’ De drijfveer van Melissa om anderen te willen helpen met hun huid, is ontstaan toen ze zelf acne had en haar schoonheidsspecialist haar hiervan heeft afgeholpen. Ze gunt haar klanten ook zo’n ervaring. ‘Onze drie pijlers -van binnenuit, clean skincare en gezonde make-up- in combinatie met de samenwerking die we aangaan met onze klanten, zorgen ervoor dat wij hen écht helpen met het samen behalen van de beste resultaten, op een natuurlijke manier! Wat ons bedrijf verder uniek maakt, zijn onze ‘Skin Plus-belevenissen’. Deze hebben we ontwikkeld om een stap verder te zetten in het personaliseren van onze behandelingen. Niet alleen het personaliseren op basis van wat de huid nodig heeft, maar ook sluiten onze belevenissen precies aan bij wat de klant nodig heeft om zich goed te voelen en volledig te kunnen ontspannen. Zes unieke belevenissen met heerlijke geurbelevingen én belevenismassages maken een behandeling bij Skin Plus onvergetelijk!

Het werkt enorm inspirerend als je gemotiveerde
huidprofessionals om je heen hebt die met zoveel plezier
hun vak uitoefenen!

Dit idee speelde al langer in mijn hoofd, maar tijdens het maken van de inzending, ben ik het concreet op papier gaan uitwerken.’ Wat betekent het winnen van de Beauty Award voor jou en je team? ‘Bij Skin Plus geloven we heel erg in de kracht van samenwerking en bepaalde taken uit handen geven. Zo blijft er voldoende tijd en energie over om te doen waarmee het in de basis begonnen is: mensen helpen hun allermooiste huid te bereiken! Het winnen van de Beauty Award is voor ons een bevestiging dat je met samenwerken verder komt en alles kunt bereiken wat je voor ogen hebt! Mijn droom voor de toekomst is dan ook meer verbinding te maken in de branche, zodat we elkaar kunnen helpen groeien. Ik ben blij dat ik dit avontuur met mijn team ben aangegaan. Het allermooiste is dat ik mag samenwerken met mensen die minstens zo enthousiast zijn over deze werkwijze als ik. Het werkt enorm inspirerend als je gemotiveerde huidprofessionals om je heen hebt die met zoveel plezier hun vak uitoefenen!’

Dit zeiden de juryleden:
Melissa kwam bij alle juryonderdelen als beste naar voren! Deze vakvrouw en ondernemer heeft een prachtig bedrijf wat enorm goed georganiseerd en gestructureerd is, maar waar de passie voor het vak zeker de boventoon voert. Hét voorbeeld van persoonlijke groei en ontwikkeling! Topinzending én een topbedrijf!

Melissa van Skin Plus heeft samen met haar team het concept “Beleving” ontwikkeld. Ze heeft met haar bedrijf in een korte periode een behoorlijke groei gemaakt en dit vraagt veel van je als ondernemer. Maar ze heeft het goed op de rit en overlegd veel met haar team en coach. Haar visie op ons vak is dat de branche toe is aan verbinding maken met collega’s.

Deze vakspecialist en ondernemer heeft binnen een paar jaar een uniek en duidelijk concept ontwikkeld, waarmee ze haar medewerkers en klanten weet te binden aan haar salon. Stelt haar missie en visie centraal die dan ook duidelijk is doorgevoerd binnen het gehele bedrijf en ze nooit uitgeleerd zijn.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid | 13 mei
Beauty Award winnares categorie Schoonheidssalon van het jaar, groot

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord