HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Workshops Roberto Dresia bij ANBOS Academy

Topvisagist Roberto Dresia geeft op 24 november en 1 december een Beauty Make-up Masterclass/workshop bij ANBOS Academy. Een leerzame dag om niet meer te vergeten, met als afsluiter een beauty fotoshoot van de make-up die jij hebt leren aanbrengen!

Wat komt er verder aan bod in de workshop met Roberto? Theorie en praktijk. Roberto Dresia: “Het wordt een unieke, gezellige en leerzame dag. Tijdens deze dag leer je onder ander hoe je je make-up producten in jouw salon het beste kan verkopen en hoe je make-up succesvol kan laten zijn in jouw salon. Iedereen is uniek in zijn ‘way of working’, dus daar houden we rekening mee. Verder geef ik natuurlijk een heleboel make-up tips en tricks. Weet jij bijvoorbeeld hoe je kleuren kunt mengen? Uiteraard gaan we in de op laatste make-up trends en leer je hoe je jouw klanten het beste natuurlijk kunt opmaken. De beauty fotoshoot is een geweldig einde van een mooie en leerzame dag. Boek snel jouw plekje via www.anbosacademy.nl. De workshop is uiteraard volledig coronaproof!”

ANBOS Academy biedt nu ook e-learnings
In vakmagazine De Beauty Professional staat deze maand een uitgebreid verhaal over ANBOS Academy. Dat ANBOS Academy aan het moderniseren is, is voor velen niet nieuw. De nieuwe uitstraling en benadering zijn niet onopgemerkt gebleven. Maar door de coronacrisis zijn de ontwikkelingen bij de Academy in een stroomversnelling gegaan. In deze coronacrisis heeft brancheorganisatie ANBOS al veel voor haar leden en de beautybranche gedaan, maar ook bij de ANBOS Academy hebben ze niet stilgezeten. Was er voorheen nog nooit een e-learning programma gemaakt, inmiddels zijn er voor veel opleidingen, cursussen en workshops (gedeeltelijke) e-learnings beschikbaar. In een uitgebreid interview in het vakmagazine vertelt Kristi Francken, Projectmanager bij de ANBOS Academy, hoe trots zij is op haar team en welke stappen er zijn gezet voor welke opleidingen en bijscholingen.

Ben jij geen ANBOS Lid en heb je nog geen abonnement van De Beauty Professional? Klik dan hier: https://beauty-pro.nl/abonneren/ en maak gebruik van onze mooie aanbieding!


Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Waarom is bdr uniek in microneedling?

Waarom is bdr uniek in microneedling?

Posted on

Je hebt uiteraard al vaker gehoord over het concept microneedling, aangezien het ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Posted on

Als beauty ondernemer komen wij het regelmatig tegen. De klant gaat jouw ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
NIEUW! Wekelijkse rubriek: ‘Leren van vakgenoten’
Workshops Roberto Dresia bij ANBOS Academy