HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Net verschenen Massage Magazine 1 | 2024

De eerste editie van 2024 is net verschenen. We beginnen dit jaar met een aantal nieuwe columnisten in het magazine. Deze willen we graag aan u voorstellen. Dit zijn Hanneke Heij, Elja van Heteren en Maurice Arets.
Hanneke is Myofasciaal en Psychomotorisch therapeut met een bijzondere interesse in neuropsychologie. Ze heeft zich gespecialiseerd in chronische en onbegrepen pijnklachten en is oprichtster van de online Pijngids.
Elja is Commercieel Directeur bij Sonnevelt Opleidingen en als Orthomoleculair deskundige al ruim 24 jaar actief in de voedingssupplementensector.
Maurice, eigenaar van Arets- Ergonomie, is register bedrijfsfysiotherapeut (SRBF/NVBF) met 20 jaar ervaring in het succesvol oplossen van bedrijfsfysiotherapeutische en ergonomische vraagstukken in Nederland, België en Duitsland.

Samen met onze vaste redactie, Saskia Petit en Lizet van Triet, buigen zij zich onder andere over het thema van deze editie: “Zwangerschap”.

Ik wens jullie een niet al te strenge winter en vooral heel veel leesplezier.

PS: Wist je dat je Massage Magazine als abonnee gratis kan lezen in de beauty-pro app? Registreer je in de app en lees Massage Magazine op je telefoon of tablet waar je wilt.

Hieronder een sneakpeak ?

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Show your best results by Manja Wunderink – Beauty Club Nederland
Net verschenen Massage Magazine 1 | 2024

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord