HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

SEE YOU NEXT YEAR! Stay tuned for more inspiration in 2021!

Het team van De Beauty Professional wenst alle beautyprofessionals en ondernemers in de beautybranche een succesvol, ondernemend en inspirerend nieuwjaar. Wie het vakmagazine leest en onze nieuwsbrieven, heeft onze nieuwjaarswensen al wel voorbij zien komen. Maar corona heeft ook ons aan het denken en aan het werk gezet. Tipje van de sluier van wat je van ons kan verwachten in 2021?

We gaan natuurlijk niet alles verklappen. Maar we kunnen wel vertellen dat we mooie dingen voor jullie in petto hebben, zowel op de website, als voor het magazine.

#Meerdere soorten abonnementen (ook voor ANBOS-leden!)

Zoals jullie wellicht gezien hebben, bieden we inmiddels 3 soorten abonnementen aan voor het magazine: online, fysiek en een combi hiervan. Voor meer informatie over de abonnementen: https://beauty-pro.nl/abonneren/

Ben je ANBOS-lid? Lees dan even verder!

NOTE VOOR ANBOS LEDEN: Als ANBOS-lid ontvang je ons fysieke magazine bij jouw lidmaatschap. Maar ook als ANBOS-lid kun je vanaf 1 januari kiezen voor een combi-abonnement. Je hebt hierover, vlak voor de kerst, een mailing gehad van ANBOS. In deze mailing staat een link die je moet bewaren om naar een apart deel van onze site te gaan. Daar moet je je aanmelden met een paswoord. Dit paswoord is jouw lidmaatschapnummer van 5 cijfers. Heb je slechts 3 cijfers, bijvoorbeeld 357, dan moet je deze met twee nullen aanvullen. Dus dan wordt het paswoord: 00357. Hiermee kom je op de pagina waar straks alle edities van 2021 komen te staan. Je hebt dan een abonnement ter waarde van 89 euro en kan het magazine zowel fysiek als online lezen! DOEN!!

#Nieuwe samenwerkingen magazine & website

  • Het Kennisinstituut voor Voeding & de Huid (KIVH) heeft in december haar 1e maandelijkse column geschreven voor www.beauty-pro.nl en het eerste artikel voor het magazine verschijnt in de eerstvolgende editie.
  • Onze vast voedingscolumnist Drs. Anna M. Kruijswijk – van der Heijden van jouwvoeding.com blijft voor ons schrijven, maar haar columns zullen voortaan op de website verschijnen en haar diepgaande en wetenschappelijk onderbouwde artikelen verschijnen 6x per jaar in het vakmagazine. Wie de artikelen van Anna altijd leest weet dat Anna het zowel over voeding en de huid als over de totale gezondheid kan hebben. Dit laatste heeft natuurlijk ook invloed op onze huid. Maar Anna zal zich ook nog wat meer op het gezondheidsaspecten gaan richten. Voeding en gezondheid dus!
  • Tom Sebastian schrijft elke maand een column voor het vakmagazine. Maar we misten de verbinding met onze website. Vanaf januari gaat Tom jullie vragen beantwoorden op de website! En wel in video! Heb jij een vraag aan Tom over ondernemen in de beautybranche? Stuur jouw vraag dan in naar: info@beauty-pro.nl
  • Ze stelde zich in november voor in een video met haar ‘De week van…’ en plaatste haar eerste video met marketing tips/ondernemers tips een weekje voor kerst. Ik heb het over Manuela van XOXO Marketing. Zij gaat voor ons – naast haar vlogs op de website – ook marketingartikelen schrijven voor het vakmagazine.
  • Rebecca Langmair van onder andere de Langmair Academy met het Langmair PMU keurmerk, heeft zichzelf in een eerste column op de website voorgesteld en zal vanaf januari elke maand een video of artikel plaatsen over Permanente Make-up. Ook aan Rebecca kun je natuurlijk vragen stellen, die zij dan in haar columns zal beantwoorden. Dus stuur ook hiervoor je vragen in naar info@beauty-pro.nl.
  • Astrid Koole, schrijfster van het boek ‘Wat zie jij er lekker uit’ en collageenexpert en schoonheidsspecialist heeft in december haar eerste column ingeleverd over collageenafbraak afremmen met voeding. Zij zal dit elke maand doen! En wie weet zit er nog neer in!
  • Dermatologie vindt elke huidspecialist zeer interessant. Daarom zal Carla Uppelschoten, eigenaresse van U-Consultancy en vaste schrijfster van artikelen in het vakmagazine, nu ook starten met een maandelijkse column over dermatologie en huidproblemen.
  • in 2019 alweer gingen wij een samenwerking aan met lifestyle en beauty trendwatcher Renske Mennen. Zij schrijft elke seizoen een uitgebreid trendartikel voor het vakmagazine. Voor onze website gaat zij nu ook een maandelijkse trendvlog maken!

Dit kunnen we jullie alvast meedelen! Maar er zit nog veel meer in de pijplijn! Uiteraard hebben we de vaste columnisten vor het vakmagazine voor 2021 behouden: Jan Zwoferink (actieve ingrediënten), Aletta de Rooij (ondernemerscoach) en Harmen Rijpkema (natuurlijke ingrediënten). Op onze website blijven natuurlijk ook Roberto Dresia (visagie) en Miranda Koevoet (fotografie) actief!

#Meer video en techniek

Wat niet gaat ontbreken in 2020 is video. We zijn we al mee gestart, maar zullen dit nog veel meer uitbreiden. Door de lockdown en alle coronaperikelen zijn we in 2020 veel minder op pad geweest dan normaal, maar 2021 wordt het jaar dat we weer dingen kunnen doen en een ervan is het aanbieden van vlogs, video’s van behandelingen, how to’s en meer. Ook zijn we druk met wat technische aspecten om het voor jullie nog makkelijker te maken en geen vakinformatie meer te missen.

Natuurlijk gaan we nog veel meer doen en blijven we doorontwikkelen. Maar voor nu wensen wij jullie alle goeds voor 2021!

Stay tuned! Be inspired!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Kom ook naar Beauty Trade Special!

Posted on

Een weekend vol glitter, glamour en grenzeloze inspiratie. Dat is precies wat ...

Chi Congres 2024

Chi Congres 2024

Posted on

Een dag vol interessante sprekers, workshops en aromabeleving Op 30 november 2024 viert ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Beauty Trade Special – 2, 3 en 4 april 2022

Beauty Trade Special – 2, 3 en 4 april 2022

Posted on

De exclusieve high-end vakbeurs voor beauty professionals zal gehouden worden op 2, ...

UPDATE: behandelingen die vallen onder wkkgz mogen worden uitgevoerd

UPDATE: behandelingen die vallen onder wkkgz mogen worden uitgevoerd

Posted on

Zoals we eigenlijk wel hadden verwacht mogen schoonheidsspecialisten die zorgen verlenen die ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Top 10 best gelezen op beauty-pro.nl in 2020
SEE YOU NEXT YEAR! Stay tuned for more inspiration in 2021!