HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Runners-up: Schoonheidssalon van het jaar, klein

Posted on
Naam: Sophie Imbert
Salon: CadanCe Huidinstituut
Website: www.cadancehuidinstituut.nl

“Deelnemen aan de Beauty Award is een enorm leerproces. Het is een 360 graden kijk op mijn bedrijf, waarbij alle keuzes en gekozen richtingen nog een keer onder de loep worden genomen. Dit resulteert in nieuwe plannen, maar ook in een weloverwogen en innovatieve strategie en een verbeterde dienstverlening. Het feit dat wij ons willen en blijven verbeteren creëert een professionele omgeving voor onze klanten. Zij voelen en ervaren de vooruitgang, waardoor het vertrouwen in CadanCe Huidinstituut blijft groeien.”

“Als deelnemer aan de Beauty Award is het in de voorbereiding belangrijk je krachten en unieke manier van ondernemen duidelijk te maken. Dit vergt tijd en zelfreflectie. Ik moet mijzelf de juiste vragen stellen om mijn ondernemerschap op scherp te zetten. Als team hebben wij gewerkt aan een nog betere dienstverlening in het verlengde van onze missie en visie en blijven wij ons vakinhoudelijk verdiepen. Groei vloeit automatisch voort uit een uitgebreide zelfreflectie, het scherpstellen van je ondernemersvaardigheden en een nog betere kwaliteit van dienstverlening. Als je organisatie goed functioneert en je bent in staat om je te onderscheiden, merk je al snel dat het vertrouwen tussen je klanten en je bedrijf groeit en dus ook je omzet.”


Naam: Sarah-Maria van den Boogaard
Salon: Praktijk MOOI!
Website: www.praktijk-mooi.nl

“Tijdens een event voor mijn 15-jarig jubileum hield ik een speech. Toen voelde ik voor het eerst dat ik als ondernemer trots mag zijn op wat ik heb neergezet met mijn salon. Ik wil laten zien dat je als vrouw én moeder veel meer kunt dan je zelf of je omgeving denkt. Ik ben trots op mijn team en vind het fantastisch dat ik een leerschool voor ze kan zijn en ze zie ontwikkelen. We zetten samen iets moois neer.”

“Afgelopen 15 jaar heeft de praktijk een hele ontwikkeling doorgemaakt, net als ikzelf. Nu heerst er rust en een stabiele personeelsbezetting, waardoor er nog meer groei op zakelijk en op persoonlijk gebied ontstaat. In dit traject grijpen wij alle prikkels aan die wij van buitenaf krijgen. We ontmoeten nieuwe mensen, leveranciers en gaan op ontdekking over hoe wij dit beroep naar een nog hoger niveau kunnen tillen. De Beauty Award is een mooi initiatief om aan de buitenwereld te laten zien dat de beautybranche meer is dan een ‘uit de hand gelopen hobby’.
[Credit foto: Gert Budding Persfotografie]

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Runners-up: Salonmedewerker van het jaar
Runners-up: Schoonheidssalon van het jaar, klein

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord