HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuw initiatief Care Cosmetics: WE ARE FREE geven (z)ondernemen

Care Cosmetics laat elke dag van zich horen tijdens deze Coronacrisis, omdat zij hun 4.000 depositaires (groot en klein) willen helpen in deze tijden. Hun slogan is momenteel niet voor niks: ‘We Care for You’. Maar ze gaan nog veel verder. Nadat bekend gemaakt werd dat er gratis webinars worden gegeven, komen ze nu met een heel mooi initiatief: WE ARE FREE geven (z)ondernemen. In een persbericht laten ze weten:

EXPERTISE DELEN | TIJD GOED BESTEDEN | ELKAAR HELPEN 3 weten meer dan 1…

Gisteren stonden Jeff Konings (reclamebureau Zita Creatives), Rebecca Oskam en Anne Pieterman (Cosmeticadistributeur Care Cosmetics) aan de koffiemachine toen een idee ontstond.

Veel ZZP’ers en kleine ondernemers worden nu hard getroffen door de gevolgen van corona. Een ZZP’er heeft een ‘vrij’ beroep, heeft nu weinig om handen en is dus letterlijk ‘vrij’. Dus waarom niet wat goeds, nuttigs en liefs doen in de tussentijd?

Zij richtten Facebook groep WE ARE FREE op. Een community waar kleine ondernemers hun expertise kunnen delen, kennis op kunnen doen en elkaar kunnen helpen, versterken en verbinden. Gratis en voor niks.

De zzp’er met een vrij beroep, roepen we op iets goeds, nuttigs of liefs te doen in deze tussentijd. Maak een video van jouw expertise, deel ‘m op WE ARE FREE en laat anderen van jou leren! Gratis en voor niks!

Anne Pieterman, brandmanager Care Cosmetics: “De coronacrisis heeft impact, maar behalve de vele moeilijke verhalen, komen er ook andere waarden naar voren. Door afstand te nemen van hoe ons dagelijks leven leven was, en richting te geven aan een nieuwe periode, zijn we ons meer bewust van waar het echt om gaat en er ontstaan er spontaan initiatieven als dit.” Collega Rebecca Oskam, Marketing: “We hadden het erover hoeveel kennis en skills er bij alle zzp’ers en kleine ondernemers zit in Nederland en dachten aan de synergie die zou ontstaan als ondernemers zich vrij voelen hun expertise delen.” Jeff Konings van Zita ging meteen aan de slag en maakte de slogan GEVEN (Z)ONDERNEMEN. Jeff: “Persoonlijk vind ik corona heftig. Waar gaat dit heen? Maar ik probeer ook positief te zijn en zie dat door bezinning en reflectie mooie dingen ontstaan. Onze community WE ARE FREE is bedoeld om kennis te delen en te vinden. Ik denk dat hierdoor verbinding ontstaat die nu en in de toekomst positief uitpakt. Bovendien vind ik dit platform een goede manier om juist de dingen waar je goed in bent te versterken en te laten zien. Je tijd goed benutten en elkaar helpen, dat kunnen we samen doen en dan is de impact groot. Ik heb steeds de zin op mijn netvlies ‘wie goed doet, wie goed ontmoet’.”

Voor uiteenlopende beroepsgroepen

Community WE ARE FREE richt zich op uiteenlopende beroepsgroepen. Ben je schoonheidsspecialist en wil je laten zien hoe je jouw huid perfect reinigt? Maak een video en een stappenplan. Ben je personal trainer? Maak een workout video en help de quarantaine kilo’s tegen te gaan. Muzikanten kunnen laten zien hoe je een liedje moet spelen of ademhalingsoefeningen doet om te leren zingen. Fotograaf, kok, visagist, hovenier, stylist, coach, timmerlied, schilder, vinoloog… we roepen je op om jouw expertise te laten zien. Wees creatief! Als we maar van elkaar kunnen leren: geven (z)onder nemen!

MAAK DAT GEBAAR! 

Link naar pagina: bit.ly/WEAREFREEGROUP

En zoals Duco van Keimpema in de facebookgroep laat weten: “Lieve WE ARE FREE leden. Nodig je contacten uit en laten we elkaar door deze Corona tijd heen helpen met leerzame, lieve en grappige vlogs. #wearefree”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
ANBOS: ‘Schoonheidsspecialisten expliciet genoemd in kamerbrief’
Nieuw initiatief Care Cosmetics: WE ARE FREE geven (z)ondernemen

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord