HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

BA Special: ‘De weg naar… de finale!’ SSP v/h Jaar, regio Noord

Hier presenteren wij de finalisten van de Beauty Award 2020/2021, de schoonheidsspecialisten van het jaar regio noord! Inge Wielinga – van der Meulen, Petra Oosterhuis en Claudia Esser. In de regio noord zitten ze niet bij elkaar in buurt, alle drie in een andere provincie. Dus je zou kunnen zeggen dat ze in ieder geval de beste schoonheidsspecialist zijn in hun eigen provincie. Bij de top 3 horen is natuurlijk een feest, maar natuurlijk willen ze alle drie die titel voor de regio noord binnenhalen. Claudia vindt in ieder geval dat elke genomineerde een award zou moeten krijgen. Zo werkt het helaas niet, dus we wachten vol spanning af wie van de drie die felbegeerde award wint op 25 april!

Natuurlijk willen deze vakvrouwen dat jullie allemaal online meekijken naar de Beauty Award uitreiking op 25 april. Meld je via deze LINK gratis aan en zorg dat je erbij bent!

Onder de rubriek ‘Specials’ op onze homepage en via het menu, vind je alles terug wat er over de Beauty Award geplaatst is en wordt. Meerdere keren per week tot aan de finale vind je daar de leukste interviews, nieuws, vlogs en weetjes.

De drie genomineerden en de links naar hun verhaal

Lees hier het interview met Inge en bekijk haar vlog!

Lees hier het interview met Petra

Lees hier het interview met Claudia en bekijk haar vlog!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Beauty Award Special: Meet GOUD sponsor KLAPP Cosmetics
BA Special: ‘De weg naar… de finale!’ SSP v/h Jaar, regio Noord