HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Finalist SSP van het Jaar, regio West: Nerina Goli – Nerina Skin Clinic

Een nominatie voor een Beauty Award betekent voor elke beautyprofessional enorm veel. Zo ook het winnen van een van die felbegeerde awards. Maar voor Nerina Goli van Nerina Skin Clinic heeft het nog een extra lading. Zij is in 1981 geboren in Teheran in Iran en kwam op 5 maart 2002 naar Nederland met het doel om een succesvolle vrouw te worden. Zes jaar geleden startte ze zonder geld of steun haar salon. En we kunnen wel zeggen dat dat een succes is, want ze staat niet voor niets in de finale van de Beauty Award!

“De afgelopen 20 jaar heb ik hard gewerkt en een groot deel van mijn dromen waargemaakt. Daar ben ik supertrots op. Ik ben een levend bewijs van het gezegde ‘als je echt iets wil, dan gaat het lukken!’. Als vrouw leef je in landen als Iran onder dwang en heb je weinig te zeggen. Met die instelling had ik altijd moeite. Toen ik in het vrije Nederland kwam wonen, wilde ik bewijzen dat een Oosterse vrouw net zo goed heel veel kan bereiken. Ik droom altijd dat ik een rolmodel en een voorbeeld word voor veel andere vrouwen die dezelfde ervaring hebben. Ik heb in korte tijd de Nederlandse taal geleerd en heb daarna studies gevolgd, van HBO tot Universiteit. Momenteel werk ik met veel liefde en plezier als schoonheidsspecialiste/ medisch schoonheidsspecialiste. Ik hoop dat ik dit jaar de Beauty Award win: dat zou de gouden kroon zijn op vele jaren inzet en hard werken in Nederland.”

Nerina helpt iedereen een mooie, gezonde huid te krijgen en zich fit en energiek te voelen, zodat ze stralend in het leven staan. “Bij Nerina Skinclinic combineren we het beste van de westerse wereld met het beste van de oosterse wereld.” Vorig jaar bestond Nerina Skin Clinic vijf jaar ik dacht is tijd voor feest! Daarom heb ik besloten om mee te doen met de Beauty Award 2020/2021. Toen ik besloot om mezelf in te schrijven, wist ik dat ik mezelf een spiegel voor zou moeten houden om kritisch naar mezelf en mijn bedrijf te kijken. Deze kritische kijk- en denkwijze heeft mij al heel veel gebracht.

Wat ging er door je heen toen je hoorde dat je genomineerd was?
“Ik was zo blij en natuurlijk hebben we het gevierd met klanten en familie. Voor de klanten hebben we meteen een speciale VIP Beauty Award behandeling bedacht. Een groot succes!.”

Waarom denk jij dat jij genomineerd bent?
“Mijn concept is heel uniek. Ik heb mijn moderne Westerse kennis aangepast aan de traditionele Oosterse technieken en wijsheden. Het resultaat is meteen als je binnenkomt zichtbaar. De klant voelt en ziet mijn passie en enthousiasme voor het vak en ervaart hoogwaardige behandelingen die met uitgebreide aandacht worden uitgeoefend en waarbij te allen tijde perfectie wordt nagestreefd. Of zoals één van mijn klanten zei: ‘Nerina neemt je mee naar een wereld van totale rust en ontspanning en ervoor zorgt dat lichaam, geest en ziel kunnen regenereren’. Ik heb specialisaties zoals elektrische ontharen, acné, camouflage, bindweefselmassage en microdermabrasie. Daarmee onderscheid ik mijn salon. Huidverbetering is samenwerken met de cliënt. Voor een optimaal resultaat geven we advies over verzorgingsproducten om thuis te gebruiken. Op het gebied van huidverzorging en wellness heeft Nerina Skin Clinic ook haar eigen bijzondere concept, waar klanten een totale ontspanning vinden. In deze tijden zoekt de klant beleving en dat is bij ons vinden. Met persoonlijke, uitgebreide aandacht en het toepassen van de laatste trends en ontwikkelingen weet Nerina Skin Clinic zich te onderscheiden. Mijn doel is, door middel van mijn bijzondere oosterse technieken met de westerse techieken te combineren, de beste versie van onze klant tevoorschijn te laten komen.”

Wat ging er door je heen toen bleek dat de eerste Beauty Award uitreiking uitgesteld werd?
“Het was logisch, maar ik was best verdrietig natuurlijk. Ook op de dag dat de uitreiking eigenlijk zou plaatsvinden, heb ik niks kunnen doen omdat ik erg ziek was. Dokters hadden een verkeerde diagnose gesteld. Achteraf blijkt dat ik Corona had gehad.”

Heb je geprofiteerd van het feit dat je langer genomineerd was?
“Jazeker! Ik zag dit ook als een dubbele kans om zo lang genomineerd te zijn, wat een eer!”

En toen werd het WEER uitgesteld… Hoe was dat? Ervaarde je spanning door het steeds weer uitstellen van de uitreiking?
“Nee ik had geen spanning. Als de tijd is, dan komt het vanzelf, zeggen wij oosterse mensen.”

Hoe waardevol was het contact met mede-genomineerden in deze coronatijd?
“Ik heb een super goede band met een aantal van de mede-genomineerden en dit waardeer ik heel erg. Voor mij heeft de vriendschap en het contact veel waarde. Het praten met elkaar in deze tijd, heeft me veel steun gegeven in deze tijden. Ik heb vooral veel contact gehad en lang gekletst met Anne Marie, Sheila, Inge, Wil en Sylvie. Met ze praten heeft mij echt goed geholpen.”

Nu gaat er toch een uitreiking komen! Hoe kijk je achteraf terug naar deze onzekere tijd?
“Ik heb een erg moeilijk jaar achter de rug, maar ik ben erg positief en geloof dat alles goed komt. De ervaring van dit jaar heeft mij echt sterker gemaakt en ik heb veel geleerd. In het bijzonder: ik heb mijn eigen biologische lijn Neri Fresh ontwikkeld, waar ik echt trots op ben!”

Hoe ga jij De Beauty Award uitreiking bijwonen?
“Ik ga me houden aan de Corona regels, maar zeker met mooie gala jurk uitrekking bijwonen!”

Wat ga jij doen als je die Beauty Award wint?
“Ik ga het uitgebreid vieren en laten publiceren in de lokale kranten en media zodat iedereen het kan zien. Verder Ik ga contact opnemen met tv-programma’s waar veel vrouwen naar kijken en daar wil ik mijn verhaal en ervaring met ze delen. Het hele traject van de Beauty Award heeft me tot nu toe veel gebracht en ongetwijfeld gaat het me – of ik nu wel of niet win – nog meer naamsbekendheid en moois brengen.”

Wil je nog iets zeggen tegen de professionals die twijfelen om mee te doen?
“Ik adviseer ze om zeker mee te doen met deze uitdaging. Je kan veel leren en alleen maar beter worden!”

Nerina heeft eerder meegewerkt aan de rubriek ‘De week van..’ toen zij precies die week 6 jaar bestond. Een heel leuk verhaal om nog eens na te lezen: De week van… 6 jaar Nerina Skin Clinic! – De Beauty Professional (beauty-pro.nl)

WIL JIJ DE BEAUTY AWARD LIVE BIJWONEN OP 25 APRIL? Klik HIER om je GRATIS aan te melden!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
Starters in de beautybranche: Mariëlle van der Reek
Finalist SSP van het Jaar, regio West: Nerina Goli – Nerina Skin Clinic

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord