HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Runners-up: Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid

Posted on
Naam: Saartje Hoeks
Salon: Huid Balans
Website: www.huidbalans.online

“Als meisje van 19 jaar startte ik mijn schoonheidssalon na het behalen van mijn diploma. Nu 23 jaar later ben ik gevestigd in een prachtig pand met mijn huidinstituut, waar ik naast huidverbetering ook mijn tweede bedrijf startte: Saar’s BabySpa. Een plaats waar de kleinste onder ons mogen genieten van floating sessies en massages. De tijd was daar om beoordeeld te worden door een team van professionals, zodat ik waar nodig aan punten kan werken en mijzelf verder kan professionaliseren.”

“Ter voorbereiding heb ik mijn behandelingen onder de loep genomen en gekeken waar ik en mijn klanten echt gelukkig van worden. Hierbij is de focus op huidverbetering – acne, rosacea, pigment – huidverjonging en huidversteviging naar voren gekomen. Nevenactiviteiten zijn uit mijn behandelmenu verdwenen. Voor Skin inc. geef ik sinds april 2023 trainingen op het gebied van huidverbetering. Collega’s nemen na de nominatie sneller contact met mij op voor informatie betreffende deze trainingen. Sinds de nominatie weten nieuwe klanten mijn instituut ook te vinden. Ik creëer een samenwerking met de klant, wat leidt tot betere resultaten en meer omzet.”
[Credit foto: Fotograaf Julia Dongstra]


Naam: Sharon De Boer-Kocken
Salon: Beauty & Balance
Website: www.salonbeautybalance.nl

“Ik vind het belangrijk te blijven ontwikkelen en kennis te vergaren. Deelname is een uitgelezen kans om nog meer verdieping te vinden in mijn bedrijf en mijn vakmanschap nog beter op de kaart te zetten. Ook wil ik een steentje bijdragen aan de bevordering van ons professionele imago en andere (jonge) talentvolle ondernemers inspireren. Ik wil meegeven dat je succes kunt behalen en behouden door ons beroep met passie en liefde uit te voeren.”

“Begin september zag ik een Instagrampost van de Beauty Award dat de inschrijven waren geopend. Ik voelde dat dit mijn moment was. Vijf minuten later had ik me ingeschreven. Gedurende het proces was ik intensief bezig om mijn onderneming en diensten te beoordelen en te reflecteren. Na afronding van deze onderdelen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik op het juiste pad zit en trots mag zijn op mijn behandelingen, kennis en vaardigheden. Mijn top 3 nominatie als beste schoonheidsspecialiste van Nederland (Zuid) heeft gezorgd voor extra naamsbekendheid in mijn regio. Hierdoor kan ik nog meer mensen een stuk zelfvertrouwen teruggeven met mijn behandelingen. Want een mooie huid geeft zelfvertrouwen en dat gun ik iedereen!”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Runners-up: Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Noord
Runners-up: Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Zuid