HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De eerste dag na de lockdown by Ine Schodts (B)

Ine Schodts is de eigenaresse van BeYouTiful in Wemmel (B). Ine is haar salon in 2015 begonnen vanuit haar passie voor gezondheid en schoonheidsverzorging. Haar doel is om mensen een plaats te beiden waar ze tot rust kunnen komen en even kunnen ontsnappen van alle drukte en hectiek van het dagelijkse leven. Haar passie en doel zijn duidelijk te zien, Ine is namelijk ook een van de genomineerde voor Schoonheidssalon van het jaar 2021!

Na 4 lange maanden heb ik op maandag 1 maart de deur van mijn schoonheidsinstituut opengedaan. De laatste week ben ik druk bezig geweest met alles ontsmetten en producten aan te vullen. Mits alle maatregelen was ik enorm enthousiast om mijn klanten weer te mogen ontvangen.

En ik was niet de enige, mijn klanten waren enorm blij dat ze weer langs mochten komen! Het deed deugd om te horen dat ze de behandelingen hebben gemist. In mijn salon bied ik verschillende behandelingen aan namelijk gelaatsverzorging, gespecialiseerde voetverzorging, nagels, massages, hennabrows en lashlifts. Voor de komende 3 weken staat de agenda al vol! Het worden lange dagen tot zelfs 21:30, maar voor mijn klanten heb ik alles over!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
NIEUW! Hyaluronic Self-Tan Spray by Marc Inbane
De eerste dag na de lockdown by Ine Schodts (B)