HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De goede voornemens van Dorien Meijs van Schoonheidssalon Aphrodite

Dorien Meijs van Schoonheidssalon Aphrodite heeft meerdere goede voornemens voor komend jaar. Na de komst van haar dochter is zij weer aan het werk gegaan, maar na een paar maanden moesten haar deuren weer dicht. Hoewel Dorien, net als de meeste ondernemers, eerst alleen de negatieve kant zag van de sluiting, zag ze ook een positieve kant. Lees snel verder en ontdek wat Dorien allemaal heeft geleerd, wat haar goede voornemens zijn en hoe zij de toekomst van de beautybranche ziet!

Geleerd in 2020
Het afgelopen jaar is me het meeste bijgebleven hoe veerkrachtig we zijn met zijn allen. Onze levens stonden letterlijk even stil, wat nu? Kan ik nog wel werken? Hoe kan ik nu mijn klanten bereiken? 
Als ik naar mezelf kijk: Mijn leven was net compleet veranderd door de komst van onze dochter, net een paar maanden weer aan het werk en plots moest de salon weer dicht. Eerst was ik echt in een gat gevallen, zag ik het niet meer zitten. Ik zag mijn levenswerk in elkaar vallen. Gelukkig zag ik snel het licht en begon ik de mogelijkheden te zien van wat wel nog lukte. Ook kon ik genieten van de extra momenten die we samen hadden met ons gezin. We konden onze dochter nu van veel dichterbij zien opgroeien, waar we anders met ons drukke leven toch momenten van hadden gemist. 
Kortom, ik heb geleerd om veerkrachtig te zijn en de positieve kant van negatieve dingen te zien.  

Goede voornemens voor 2021
Persoonlijke aandacht is bij mij mijn nummer 1 in de salon. Mijn vaste klanten zie ik als het ware als mijn zakelijke vriendinnen. Ik vind het erg belangrijk dat mensen zich welkom voelen en even heerlijk kunnen ontspannen.  In 2021 blijft de persoonlijke aandacht bovenaan staan, maar ik moet ook zeker de zakelijke kant niet vergeten. Het afgelopen jaar heb ik gezien dat ik als een echte ondernemer ging handelen, dit wil ik zeker vast blijven houden. Ook wil ik me blijven ontwikkelen op het gebied van huidverbetering en de nieuwste ontwikkelingen in de beautybranche.  

De toekomst van de beautybranche
Ik zie de toekomst van de beauty branche positief in! Toen we in mei afgelopen jaar terug open mochten, werd ik overspoeld met telefoontjes, mails en appjes van klanten die zo snel mogelijk een afspraak wilde maken. Dit deed me erg goed! Toch fijn om te merken dat we blijkbaar onmisbaar zijn voor onze klanten! 

Ik wens jullie allemaal een gezond, positief en beautiful jaar toe! 

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Enzymatische peelings in de salon
De goede voornemens van Dorien Meijs van Schoonheidssalon Aphrodite

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord