HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Feestdagen in de salon. Wat doe jij dit jaar?

Corona of niet… Wij willen van jou weten wat jij dit jaar in de salon gaat doen voor de feestdagen. Laat het ons weten!!

We hebben nog maar net te horen gekregen dat we in een ‘gedeeltelijke lockdown’ zitten voor minimaal 4 weken. Maar over 2 weken maakt de overheid al de (tussen)balans op. Of de maatregelen dan genoeg zijn geweest om een complete lockdown te voorkomen, moeten we afwachten. Het beste nieuws voor nu was dat de contactberoepen gewoon door kunnen gaan, hetzij met iets scherpere maatregelen, maar niet onoverkomelijk. Blijdschap alom! Voor de komende 2 weken zijn we in ieder geval safe.

Overigens geweldig hoe velen van jullie meeleven met de cafés en restaurants in de eigen regio, die wel weer dicht moesten deze ronde. Ik zag schitterende initiatieven voorbijkomen van salons die behandelingen aanbieden als troost.

Natuurlijk maak je je als ondernemer zorgen om wat er nog komen gaat. En aan de andere kant ben je waarschijnlijk druk bezig met ondernemen, want die drukke maar mooie (omzet)tijd zit er ook weer aan te komen: de feestdagen! Hoewel we geen idee hebben of we kerst en oud & nieuw met de hele familie en/of vriendengroep kunnen vieren, willen we – wat er ook gebeurt – wel cadeautjes hebben voor onze dierbaren. En ook willen we er nog steeds mooi uitzien met de feestdagen, zelfs al zouden we het alleen met het eigen gezin kunnen vieren.

De feestdagen zijn normaal gesproken drukke tijden voor de beautyprofessional en ook een tijd dat we een topomzet draaien. Laten we hopen dat we gewoon open kunnen blijven en die topomzet dit jaar nog kunnen meepakken. Maar zelfs al zouden we wel dicht moeten, dan is er nog genoeg te verkopen aan jouw klanten aan mooie cadeaus.

Wij zijn benieuwd!
Wat zijn jouw plannen voor de feestdagen? Heb je al gedacht aan hoe je de salon gaat aankleden? Al een speciale feestdagenbehandeling uitgewerkt? Al speciale kerstinkopen gedaan zodat jouw klant mooie cadeaus kan meenemen voor haar dierbaren? Of ben je toch nog aan het afwachten op wat er komen gaat? Wat het ook is, wij willen het weten! We zijn met iets speciaals bezig voor deze website, dus horen graag hoe jij het dit jaar aanpakt! En wie weet kun je ook jouw vakgenoten hiermee inspireren! Wil jij hieraan meewerken? Mail dan naar: info@beauty-pro.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Monique
    15 oktober, 2020

    Ik wacht nog even met de speciale inkopen voor de kerstacties. Want als we straks wel een lockdown krijgen en ik daarom geen speciale behandelingen met product kan verkopen zal ik het geld wat ik “over” hou nodig hebben om mijn maandelijkse betalingen te kunnen voldoen. En krijgen we de Lockdown niet dan zal ik de acties gewoon inkopen en lekker aan het werk blijven.
    Gewoon even pas op de plaats…


Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Posted on

Leren is investeren en voor de beste opleidingen ben je bij U-Consultancy ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

Posted on

Om elke week praktijktrainingen te verzorgen in een van de prachtige Trainingsruimtes ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
NajaarsACTIE ANBOS
Feestdagen in de salon. Wat doe jij dit jaar?