HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Runners-up: Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Noord

Posted on
Naam: Elske Hulzinga
Salon: Huidinstituut Renew & Balance
Website: www.renewbalance.nl

“Ik doe mee omdat ik wil kijken waar ik sta en bevestiging zoek dat ik samen met mijn team de juiste koers vaar, dat wat ik doe goed is. Ook voor mijn klanten de bevestiging dat ze bij ons aan het juiste adres zijn. Er zijn zo veel huidproblemen waar wij als schoonheidsspecialisten met de klant kunnen samenwerken voor een enorme huidverbetering.”

“In de voorbereiding heb ik ons aanbod onder de loep genomen en ik ben hierdoor nog gerichter en specifieker gaan werken. Het maakt me scherper, waardoor ik de beste kwaliteit en adviezen kan aanbieden aan onze klanten. Ook komen er weer fantastische nieuwe behandelingen en producten aan. Mijn deelname heeft nu al veel invloed. Mijn eigen bedrijf binnenstebuiten keren en alles onder de loep nemen zorgt ervoor dat ik nog meer focus heb en nóg kritischer kijk naar waar we staan en willen staan. Ik wil veel trainingen volgen voor nog meer kennis en doorgroeien met nieuwe behandelingen, producten en de bedrijfsvoering.”
[Credit foto: Ester Bouwsma Fotografie]


Naam: Melanie Hoogewerf
Salon: Schoonheidssalon Melanie
Website: www.schoonheidssalonmelanie.nl

“Het is ideaal dat op deze manier potentieel nieuwe cliënten meteen kunnen zien dat ze te maken hebben met een expert in ons vakgebied. Consumenten vragen steeds meer maatwerk en met de juiste technologie spring ik hierop in. De cliënt wil weten waar ze aan toe is. Met een Beauty Award op zak is dat allemaal in een keer duidelijk. Dit is voor mij een win-win situatie.”

“Als voorbereiding heb ik ervoor gezorgd dat mijn website, mijn salon en bedrijfskleding helemaal up-to-date zijn en heb ik zelfs mijn logo laten vernieuwen. Ik merkte dat er nog meer van mij verwacht werd door de Mystery Guest. Ze vroeg bijvoorbeeld ‘Waarom staat er niet op je website dat je bij de best gediplomeerde schoonheidsspecialisten van Nederland hoort?’. Blijkbaar was ik iets te bescheiden! Vervolgens heb ik meteen vijf extra webpagina’s gemaakt met duidelijke uitleg over onder andere medisch schoonheidsspecialist en wat dat inhoudt.”

“Eigenlijk deed ik niet zo veel aan social media en de krant. Nu heb ik Schoonheidssalon Melanie weer helemaal goed terug op de kaart gezet. Ik heb zelfs een leuke winactie opgezet van de Beauty Awards, omdat ik genomineerd ben en heb hier heel veel leuke reacties op gekregen.
[Credit foto: Paula Zwaan fotografie]

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Runners-up: Schoonheidsspecialist van het jaar, regio West
Runners-up: Schoonheidsspecialist van het jaar, regio Noord