HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Lockdown tips van Demi Bastemeijer

Demi Bastemeijer is 25 jaar en inmiddels al 7 jaar actief in de schoonheidsbranche. Op haar 20ste heeft zij de deuren van haar eigen schoonheidssalon geopend: Blitzz Beauty. Zoals je al leest zit Demi dus eigenlijk nooit stil. Ook tijdens de eerste lockdown was Demi druk bezig met een verbouwing en het bouwen van een webshop! “Super trots kan ik vertellen dat ik een aardige verbouwing achter de rug heb waardoor ik nu twee behandelruimtes heb en samenwerk met twee hele gezellige zzp’ers!” Benieuwd naar de verbouwing en wat Demi tijdens deze lockdown doet? Lees dan snel verder!

Naast het runnen van mijn salon geef ik voor het fantastische Nederlandse merk Salonnepro ook trainingen voor onder andere de cosmeceuticals behandelingen. Hele leuke afwisseling in mijn vak! Daarnaast ben ik gek op alles wat te maken heeft met interieur en eten haha!

In de eerste lockdown ben ik gelijk gestart met het maken van een webshop om daar klanten te kunnen voorzien van hun producten. Tussendoor ben ik nog bezig geweest met de verbouwing. De webshop pluk ik nu echt mijn vruchten van! In eerste instantie wilde ik hem stopzetten, maar door alle geruchten die rondgingen dat er nog een lockdown kwam in december heb ik hem toch maar even vast gehouden.

Deze lockdown geef ik persoonlijk online huidadvies. Klanten kunnen dan meteen de producten ruiken en voelen. Daarnaast vind ik het prettig om aan te tonen hoe iets werkt. De bestellingen die ik heb gehad zijn vooral van mijn eigen klanten en zij nemen altijd producten mee na hun behandelingen. Toen we weer open waren werd er dan ook een stuk minder besteld. Daarom wilde ik in eerste instantie de webshop stopzetten. Maar ik vind het leuk om te zien dat er ook ‘onbekende klanten’ via mijn webshop bestellen! Het is fijn om ook die mensen nu te kunnen helpen aan hun producten.

De tip die ik andere schoonheidsspecialistes mee wil geven is om echt eerlijk advies te geven over producten, behandelingen en alles wat te maken heeft met jouw bedrijf. En blijf, vooral in deze tijd, echt actief op social media! Klanten vinden het leuk om iets van je te horen. Al heb je het even over een product, of een foto van jezelf en/of je gezin in de sneeuw. Social media is tegenwoordig hét platform om contact te leggen. Hoe moeilijk het maken van een filmpje van jezelf ook is, ik durf te zeggen dat er écht wat klanten zijn die het superleuk vinden om je te zien! Veel geluk lieve allemaal, we moeten nog even doorzetten en ik hoop dat we snel met zijn alle lekker mogen doen waar ons hart ligt! 

Blitzz Beauty na de verbouwing

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Jouw klant vraagt om voedingsadvies bij acne. Wat zeg jij dan?
Lockdown tips van Demi Bastemeijer