HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

NIEUW! De ‘Kerstspecial’ op beauty-pro.nl

Alhoewel het dit jaar allemaal anders is dan anders, willen we toch de kerstsfeer proeven, voelen en beleven. Daarnaast willen we als beautyprofessional ook die laatste omzetboost realiseren. Dus hebben wij van vakmagazine De Beauty Professional & Beauty-pro.nl een feestdagenpagina aangemaakt, waar je elke week trends, nieuwe producten en tips & tricks voor de komende maanden kunt vinden. Het motto: Proef de sfeer, verras je klanten en sluit het jaar positief af!

Op de homepage van onze pagina kunnen jullie onze kerstspecial vinden, maar ook via de rubriek ‘kerstspecial’ in het menu. Dit is de link: https://beauty-pro.nl/category/kerstspecial/

We gaan deze speciale feestdagenpagina de komende weken steeds vullen met mooie en interessante (trend) artikelen, interviews, beautyproducten en cadeausets. Er staan nu natuurlijk al mooie en leerzame dingen op! Daarnaast plaatsen we op deze pagina artikelen die iedereen gewoon een goed gevoel gaan geven. We gaan al (bijna) nergens heen, zitten veel thuis en zien weinig mensen. In Nederland hebben we gelukkig geen lockdown en zien we gelukkig nog steeds elke dag mensen in de salon. Laten we hopen dat dat zo blijft! Voor onze Belgische lezers is dit een heel moeilijke periode. Maar die zetten momenteel volledig in op online. Dat betekent ook voor de feestdagen gewoon productverkoop!

Ik wil iedereen vragen om tips voor de komende feestdagen met ons te delen. Wij zetten het voor jou online en delen het met jouw vakgenoten. Je kunt ook reageren onder dit artikel. Laten we elkaar helpen om het jaar positief en goed af te sluiten!

Proef de sfeer, verras je klanten en sluit het jaar positief af!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Exclusieve kerstcadeau sets van KLAPP Cosmetics
NIEUW! De ‘Kerstspecial’ op beauty-pro.nl