HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Sharon Pieters en Selma Hendrikse van Salonnepro: “In voor- en tegenspoed”

Sharon Pieters en Selma Hendrikse zijn de eigenaressen van Salonnepro. Volgens de dames een warm, bewust en servicegericht bedrijf en salonmerk. Het assortiment bestaat uit verschillende productlijnen en specialistische behandelingen, zoals een productlijn met organic gecertificeerde ingrediënten en cosmeceutical behandelingen voor in de salon. Bijzonder is dat zij de producten zelf ontwikkelen. Wat betekent Salonnepro in deze tijden voor haar klanten? Sharon en Selma vertellen dat in dit artikel. Lees snel verder en bekijk ook zeker hun nieuwste product onderaan dit artikel!

“Wij vinden het belangrijk om er voor elkaar te zijn, in voor- en tegenspoed, zeker nu. Dit geldt voor de relatie met je partner, je vrienden, je familie, maar als je het aan ons vraagt, ook in de relatie met je groothandel. Wij proberen deze periode te zien als een tijd om te benutten en willen specialisten inspireren om hier gebruik van te maken. Zo hebben we een e-boek geschreven die we kosteloos aan onze klanten aanbieden, met waardevolle tips en ideeën om je salon nóg succesvoller te maken.

Daarnaast delen we graag informatie met onze klanten en met de specialisten op onze merkonafhankelijke Schoonheidsspecialisten Kennisgroep op Facebook. Dit doen we door kennisstukken te delen en live te gaan. Want, wil je je kennis uitbreiden, dan is dit de tijd om dat te doen! Daarom hebben we onze trainingen ook aangepast naar online trainingen. Nog steeds 1 op 1 en persoonlijk, zodat cursisten alle ruimte krijgen om vragen te kunnen stellen.

Omdat de inkomsten van onze klanten nu voornamelijk van productverkoop afhangt, spelen wij hierin een belangrijke rol. Zo stellen we Stay Home setjes samen om het stukje salon ervaring thuis na te kunnen bootsen. Ook kunnen klanten bij ons terecht voor beeldmateriaal en tips bij het optimaliseren van hun social mediapagina’s, website en webshop, die in deze tijd belangrijker blijken dan ooit.”

Wij zijn en blijven er voor jullie, in voor- en tegenspoed!


Meer over Salonnepro
“Wij ontwikkelen onze producten zelf (wat redelijk uniek is), waardoor wij kunnen luisteren naar de wens van de klant. Zo kunnen we, wanneer onze klanten iets missen in ons assortiment, het product zelf ontwikkelen. Het is wel belangrijk dat de producten aansluiten bij onze visie: betaalbare huidverzorging met een huidverbeterende werking, in de breedste zin van het woord! Zo bieden wij onze specialisatie trainingen één op één aan. Op deze manier kan onze trainster jou als cursist de aandacht geven die jij nodig hebt en jouw specifieke vragen beantwoorden. Ook delen we onze kennis online. Wij beheren de Schoonheidsspecialisten Kennisgroep op Facebook, waar we merkonafhankelijk dieper ingaan op behandelingen, ingrediënten en technische vragen op beauty gebied. Vragen als hoe een product ontwikkeld wordt, uitleg over de werking van ingrediënten en huidzaken worden hier behandeld. Het is ons dagelijks werk en we vinden het leuk om deze kennis met jou te delen. Service, warmte, persoonlijke aandacht, transparantie en oog voor mens, dier en milieu zijn zaken die wij persoonlijk ontzettend belangrijk vinden.”

NIEUWTJE!
Nieuw bij Salonnepro: Het Peel-Off PHA Gold Mask. Het masker droogt op als een frisse, jelly laag. De werkzame stof in het masker is PHA, oftewel polyhydroxy acid, in de vorm van gluconolactone. PHA heeft exfoliërende, verhelderende en zuiverende eigenschappen. Het masker is hierdoor zeer geschikt voor doffe, oneffen en onzuivere huidtypen. PHA is mild voor de huid en is daarom geschikt voor gebruik bij (zeer) gevoelige huidtypen. TIP: Dit masker is zeer goed in te zetten na een Bio Peel kruidenpeeling.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid

Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid

Posted on

Volg de cursus Huiddiagnostiek in Zwolle! Overweegt u ‘huidanalyse’ een professioneel en betrouwbaar ...

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Posted on

DUBBEL FEEST! Naast het 60-jarig jubileum van Cosinta op 15 juni organiseren we ...

15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Posted on

Gisteren kregen wij op Facebook een melding van een nieuwe facebookgroep: ‘Beautysector ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Column Miranda Koevoets: “Ik krijg er zoveel energie van!”
Sharon Pieters en Selma Hendrikse van Salonnepro: “In voor- en tegenspoed”