HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Vier de feestdagen met de cadeausets van Sothys

Voor de feestdagen wil je dat jouw klanten mooie geschenksets kunnen aanschaffen voor hun dierbaren. Sothys biedt drie verschillende mogelijkheden. Zo zijn er de beautycrackers, is er een adventkalender en een luxe geschenkbox. Kortom keuze genoeg!

Beautycrackers
Zijn jouw klanten op zoek naar een mooi cadeau dat ze tijdens de feestdagen kunnen geven? Dan zijn deze feestelijke, beauty ‘crackers’ van Sothys misschien een goed idee. De goud- en parelmoerkleurige crackers bevatten verschillende producten voor verschillende huiddoelen. Zo is er een set met producten die huidveroudering tegengaan, die de huid hydrateren, reinigen of juist een energieboost geven. Met deze luxe beautycrackers kunnen jouw klanten hun dierbaren heerlijk verwennen!

Adventskalender
Dat kan met deze luxe adventkalender van Sothys, waarmee jouw klanten de dagen aftellen tot de feestdagen. Elke dag tot Kerst maken ze een vakje open. Hierin treffen ze een mini-product aan, dat helpt om de huid er in 24 dagen perfect uit te laten zien. Zo geven ze de huid een minikuur. Resultaat: een huid die straalt tijdens de feestdagen. Wie wil dat nou niet? De perfecte gift voor henzelf voor de feestdagen, maar jouw klanten kunnen de adventkalender natuurlijk ook cadeau geven aan hun dierbaren. Succes verzekerd!

Luxe geschenkbox
De klant kan zo zelf de Sothys-producten in jouw salon uitzoeken die hij of zij graag cadeau wil geven. Jij wikkelt de uitgekozen producten in vloeipapier en sprayt daar nog een heerlijke geur op. Daarna stop je alles in deze geschenkbox. Niet voor niets wordt gezegd, dat geven leuker is.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Eiwit van de kreeft in huidverzorging
Vier de feestdagen met de cadeausets van Sothys