HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

10 jaar MARC INBANE: Zo begon het & lancering ‘facial sunscreen’

Posted on

Vorige week, 10 jaar geleden, op 21 april 2012 lanceerde Bart en Nele Engel, founders van MARC INBANE, hun eerste product: de Natural Tanning Spray.

Hoe het begon? Daarover zeggen de twee: “Na het missen van ons vliegtuig op Amsterdam Schiphol observeerden wij voorbijgangers. Al snel viel ons het verschil op in uitstraling en houding tussen de vertrekkende en terugkerende reizigers. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit, wat een positief effect had op hun houding. Zo ontstond het idee van de Natural Tanning Spray. Inmiddels wordt de Natural Tanning Spray beschouwd als dé Original. Want waar het ooit begon met een enkel product, kunnen we nu spreken van een volwaardige en exclusieve collectie met tanning, skin care, sun protection en luxe handmade candles, verkrijgbaar in meer dan 45 landen wereldwijd. Supertrots op dit 10-jarig jubileum.”

Uiteraard word het jubileum gevierd met acties. Maar ook met de introductie van weer een nieuw product, de Crème Solaire Hyaluronic Facial Sunscreen SPF30.

Hierover zeggen Bart en Nele: “We lanceren een zeer innovatieve zonnebrand voor het gezicht. Een revolutionaire facial sun protector (SPF30) inclusief prachtige teint en lichte shimmer. De multi-hydraterende vegan zonnebrand helpt de natuurlijke schoonheid van het gezicht te beschermen. De crème bevat Reef friendly UV-filters gecombineerd met 3e generatie Hyaluronzuur, natuurlijke vitamines, botanisch extract en het gepatenteerde huidbeschermende ingrediënt Bronzyl™; de perfecte blend voor een ultieme anti-aging verzorging. Deze revolutionaire formule voelt aan als een verzachtende vochtinbrengende crème en voorkomt vroegtijdige huidveroudering door de zon. De bronze kleur zorgt voor een egale huidteint en kan zelfs als mooie make-up basis worden gebruikt. De zonnebrand voelt niet vettig aan en wordt direct na het aanbrengen opgenomen door de huid, stimuleert de vorming van collageen op tweevoudige wijze en vermindert uitdrogingsverschijnselen van de huid door zonlicht. Bescherm je gelaat en ervaar een gevoel van onmiddellijke zachtheid & hydratatie!”

Op naar de volgende 10 jaar en nog veel meer nieuwe producten!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Esse Sun Screen
10 jaar MARC INBANE: Zo begon het & lancering ‘facial sunscreen’