HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty Award 2024 – The game is on!

De sluitingsdatum voor alle inzendingen van de veertiende editie van de Beauty Award is geweest! Na het harde werken aan de inzending, breekt nu een spannende periode aan voor de deelnemers. In de komende maanden buigt de jury zich over alle inzendingen en kunnen de deelnemers zomaar de Mystery Guest op bezoek krijgen in hun salon. Overigens betekent een bezoek van de Mystery Guest niet dat een deelnemer automatisch is genomineerd! Bij een volgende juryronde buigen de juryleden zich nogmaals over alle inzendingen en leggen de rapporten van de Mystery Guest ernaast. Hebben zij in de praktijk de behandeling en de beleving ook net zo ervaren als de deelnemer in haar inzending heeft verwoord? En dan is het nagelbijten tot vrijdag 19 januari 2024, wanneer de genomineerden worden bekendgemaakt!

Drukke bedoening
Vanaf het moment dat een deelnemer ook daadwerkelijk genomineerd is, breekt er een drukke en hectische tijd aan. “Genomineerden van vorige edities noemen het ook wel een rollercoaster” vertelt Maddy Weide namens de organisatie lachend. “Vanaf het moment van de nominatie draaien de socials op volle toeren, gaan de persberichten naar (lokale) media de deur uit, worden er speciale ‘Beauty Award-behandelingen’ aangeboden en genieten ze vooral van alle aandacht die naar hen uitgaat. Maar zover is het nog niet… eerst mag de jury flink aan het werk!”

De vakjury van de Beauty Award 2024 bestaat dit jaar uit: Périne Heerooms, die zelf in 2013 de Beauty Award won, gespecialiseerde schoonheidsspecialist en al ruim 30 jaar actief in de beauty branche. Ze heeft daarnaast ruime ervaring in het ondernemen, leidinggeven en managen van een schoonheidsinstituut en het coachen van beauty ondernemers. Marianne van den Broek (juryvoorzitter) heeft al 36 jaar ervaring als schoonheidsspecialist in haar eigen praktijk en werkt als assessor en is docent MBO 4, acnespecialisatie en acnenascholing ANBOS. Verder schrijft Marianne diverse vakinhoudelijke artikelen voor diverse vakbladen.

Corné Hendrikx heeft al 29 jaar zijn gespecialiseerde beautyinstituut Cestmoi. Zijn passie is het combineren van professioneel vakmanschap met ondernemerschap tot een modern en bloeiend bedrijf. In 2015 mocht Corné de felbegeerde Beauty Award ontvangen in de categorie Schoonheidssalon tot drie werknemers. Betty van den Braber, voornamelijk belast met de diplomering, werkt in haar eigen schoonheidssalon Body & Beauty Care. In de afgelopen 27 jaar volgde ze allerlei bijscholingen, cursussen en specialisaties om zich verder te bekwamen in ons vakgebied. Daarnaast volgde ze de opleiding tot examinator/assessor en neemt al 18 jaar gedurende het hele schooljaar examens af bij de MBO-opleidingen. Met een achtergrond in journalistiek, marketing en communicatie, kwam Cathelijne Cras bijna twintig jaar geleden in de brede branche van wellness & beauty terecht. Ze schreef jarenlang voor de verschillende vakbladen in de branche en geeft communicatietrainingen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Aanstormend talent: Sanne Mooijman
Beauty Award 2024 – The game is on!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord