HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

BEAUTY Düsseldorf – save the date – 22. t/m 24.03.2024

Van 22 – 24 maart 2024 staat het beursterrein in Düsseldorf weer volledig in het teken van schoonheid: tijdens de vakbeurs BEAUTY Düsseldorf vind je in 4 hallen alles op het gebied van cosmetica, nail, voetverzorging, wellness & spa.

Als bezoeker kun je je op een uitgebreid en gevarieerd vakprogramma verheugen, waaronder de EUROPEAN MAKE-UP AWARDS en Nailympia Duitsland. Sinds 2023 is daar ook de Permanent BEAUTY Masters, aan toegevoegd. Tijdens deze competitie gaan internationale professionals en jonge talenten  in diverse (permanent) make-up en nail tech categorieën de strijd met elkaar aan.

Ben je net begonnen aan een carrière binnen de make-up sector? Doe dan mee aan de gerenommeerde internationale wedstrijd voor nieuwe talenten binnen de visagie.

Leerlingen en autodidacten kunnen rond het thema ‘LIPLook’ hun talent aan de vakjury laten zien. Uitgangspunt is een egale e teint en een roze-oranje blush, waarbij de nadruk op de creatief vormgegeven lippen ligt, die door een ombre-effect van minimaal twee kleuren het hoogtepunt vormen.
De finale vindt plaats op vrijdag 22 maart 2024 in het meeting point hal 10.

Inschrijven kan tot en met 15 december 2023

Deze categorie is open voor alle make-upartiesten en zij-instromers die minstens twee jaar in de make-up- of visagiebranche werkzaam zijn, ongeacht de opleiding die ze hebben gevolgd. De finale staat op zondag 24 maart 2024 gepland. 

Het thema is ‘Metallic Goddess’: 

een stralend, egaal gezicht, dat met contouren, highlighters en rouge wordt geaccentueerd. De oogmake-up moet door de metallic tint oplichten om zo het model in een ‘Goddess’ te transformeren.

Inschrijven kan tot en met 15 december 2023

Vanaf 2023 heeft de organisatie een nieuw kampioenschap toegevoegd: ‘Permanent BEAUTY Masters’ – een groots jaarlijks evenement voor alle PMU experts en iedereen die er een wil worden! Het thema van dit jaar is ‘DIAMONDS – shine bright like a diamond’ Er zijn vier verschillende categorieën: powder brows, volume lips, hair stroke brows en shaded eyeliner. 

Inschrijven is mogelijk tot en met 15 december 2023Klik hier om aan te melden. 

De ticketshop voor BEAUTY 2024 is geopend. Hier vind je een speciale aanbieding waarmee je meteen in de kerststemming kan komen. Geef voor de feestmaand jezelf en collega’s een entreeticket cadeau!  
Tot en met 31 december bestel je voor een dagtickets slechts € 28,- in plaats van € 38,-

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Ideaal voor na een behandeling: de After Treatment sets van DÉCAAR!
BEAUTY Düsseldorf – save the date – 22. t/m 24.03.2024

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord