HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

BEAUTY Düsseldorf & TOP HAIR verplaatst naar begin zomer

De organisatie van de beurzen TOP HAIR en BEAUTY Düsseldorf heeft besloten de beurzen door te schuiven naar de zomer van 2022. De nieuwe data: 7 en 8 mei 2022 (TOP HAIR) en 6, 7 en 8 mei 2022 (BEAUTY). Het is besloten in samenspraak met de exposanten en andere (branche) organisaties.

“Gezien de momenteel zeer dynamische infectiepatronen en de snelle verspreiding van de Omicron-variant kunnen de oorspronkelijk geplande evenementen voor de periode van 4 tot 6 maart (BEAUTY) respectievelijk 5 tot 6 maart (TOP HAIR) niet meer doorgaan”, laat de organisatie weten.

De volgende BEAUTY DÜSSELDORF, het toonaangevende ontmoetingspunt voor Cosmetica, Nail, Foot, Wellness & Spa, vindt plaats van vrijdag 6 mei 2022 tot zondag 8 mei 2022. Het twee dagen overlappende TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf, Europa’s toonaangevende evenement voor kappers, vindt plaats op zaterdag en zondag 7 en 8 mei 2022.

Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf, benadrukt de steun voor de nieuwe beursdata: “De strekking onder onze exposanten is: we willen en hebben de beurzen BEAUTY en TOP HAIR nodig – maar wel op een moment dat het de grootste kans heeft op succes. Samen met de betrokken partners en verenigingen zien wij de vroege zomer hiervoor als de ideale periode. We verwachten niet alleen dat besmettingspatronen zullen kalmeren, maar ook dat meer mensen het land kunnen binnenkomen en dus kunnen deelnemen. Hierdoor kunnen zowel exposerende bedrijven als bezoekers hun zaken doen in een omgeving die duidelijk minder last heeft van Covid-19.”

Christian Schikora, algemeen directeur van TOP HAIR International GmbH: “Helaas geeft het virus ons geen bewegingsruimte. Voor ons geldt nog steeds: de gezondheid van onze bezoekers, onze exposanten, alle spelers en het beursteam, is onze topprioriteit. Wij nemen onze verantwoordelijkheid zeer serieus en hebben daarom in overleg met onze partner Messe Düsseldorf, maar ook na eerlijke en vriendelijke gesprekken met vele exposanten, het besluit genomen om de TOP HAIR beurs met twee maanden uit te stellen. Het hele TOP HAIR-team kijkt er nu naar uit om u terug te zien op 7 en 8 mei.”

Actuele informatie en nieuws vindt u op www.beauty-duesseldorf.com en www.top-hair-international.com.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Trends: Cannabis Culture & De-Watering
BEAUTY Düsseldorf & TOP HAIR verplaatst naar begin zomer