HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty-Pro.nl: vernieuwd en uitgebreid!

De nieuwe website is online! Beauty-Pro.nl is vanaf nu hét kennis- en inspiratieplatform voor de complete beautybranche! Schoonheidsspecialisten en andere huidexperts, visagisten, nagelstylisten, hairstylisten én masseurs worden dagelijks geïnspireerd met (product)nieuws, exclusieve interviews en artikelen en expertcolumns. En wat ook nieuw is: de Beauty-Pro vacaturebank! 


Hoe de website werkt
We hebben de nieuwe website zo overzichtelijk als mogelijk gehouden. Op de homepage van Beauty-Pro.nl vind je alles terug wat er nieuw geplaatst is in de vier verschillende categorieën: HUID, HAAR, NAGELS EN MASSAGE. Maar via het menu en diverse plaatsen op de homepage kom je op de homepage van jouw vakgebied. Ieder vakgebied heeft binnen de website namelijk zijn eigen homepage en bijbehorende pagina’s (productnieuws, actueel, expertcolumns, specials en agenda). Sommige artikelen zullen interessant zijn voor elk vakgebied en zijn dan ook overal terug te vinden. Je kunt er natuurlijk voor kiezen uitsluitend te lezen over jouw eigen vakgebied. Maar sommige salons bieden meerdere specialiteiten aan. Denk aan salons met een compleet beautyconcept of aan de schoonheidsspecialist die niet alleen huidverbetering doet, maar bijvoorbeeld ook werkt als nagelstylist. Hoe mooi is het dan dat je nu één plek hebt waar je al het nieuws en inspiratie vindt van alle vakgebieden! Ik hoef niet uit te leggen wat je in de verschillende categorieën vindt. Dat spreekt vanzelf. 


Fysieke magazines 
Bij elke categorie hoort ook een fysiek vakmagazine. Voor de categorie HUID is dat Vakmagazine De Beauty Professional, voor de categorie NAGELS ProfNail Magazine, voor de categorie HAAR StyleVision Magazine en voor de categorie MASSAGE Massage Magazine. Heb jij een abonnement op een van deze magazines? Dan kun je binnenkort via het menu onder Abonnementen jouw magazine ook online lezen door in te loggen met de code waarmee je altijd al inlogde. Op deze pagina: Abonnee login – Beauty‑Pro.nl (beauty-pro.nl) Omdat we momenteel bezig zijn om de laatste puntjes op de i te zetten wat betreft de website, kan het zijn dat het nog niet optimaal werkt. Geen nood, we fixen het snel! Voor ANBOS leden geldt nog steeds dat zij met hun lidmaatschapsnummer het vakmagazine De Beauty Professional online kunnen lezen. Ga naar abonnementen en druk op Anbos exclusief: klik hier

Heb jij nog geen abonnement? We bieden voor de magazines verschillende abonnementen aan: online, fysiek en een combinatie. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden!

Nieuwsbrieven
Elke categorie heeft zijn eigen nieuwsbrief. Wie is ingeschreven voor de nieuwsbrief van De Beauty Professional blijft deze gewoon ontvangen. Je hoeft je niet opnieuw in te schrijven. Wil je ook een nieuwsbrief ontvangen van een ander vakgebied? Schrijf je dan in voor ook specifiek die nieuwsbrief. Het inschrijfformulier vind je op de homepage van de desbetreffende categorie. Op de website wijst zich dit allemaal vanzelf. Waarom je je in zou schrijven voor de nieuwsbrief/nieuwsbrieven? Omdat jij altijd op de hoogte wilt blijven van alles wat er gebeurt in jouw vakgebied en geen speciale acties wilt missen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van jouw favoriete vakgebieden en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en maak gebruik van exclusieve acties!

Vacatures
De vacaturebank op de website is nieuw. En zal in de loop van de tijd gevuld gaan worden. Momenteel staat er al een mooie vacature in voor de categorie HUID. Vind hier je droombaan in de beautybranche als je daar naar op zoek bent! Voor salons, leveranciers en andere bedrijven geldt: ben je op zoek naar personeel? Vraag dan naar de mogelijkheden voor plaatsing van jouw vacature in onze vacaturebank. Mail naar: vacatures@beauty-pro.nl
Liever telefonisch contact? Onze contactgegevens vind je hier: contactgegevens beauty-pro.nl


Tip voor mobiele lezers
Lees jij graag nieuws via apps? Vind je die handig? Of heb je geen zin om elke dag weer de website in te tikken in je browser?

MAAK DAN EEN SNELKOPPELING AAN VOOR OP JE TELEFOON OF TABLET. 

Hoe dit werkt voor Android telefoons: Ga in je browser naar de website en klik op de pagina die je elke dag als eerste wilt lezen. Handig is dan om de homepage te nemen van jouw vakgebied. Rechtsonderin zie je een icoontje met 3 streepjes onder elkaar. Klik daarop en er verschijnt een menu met verschillende mogelijkheden. Klik op ‘+pagina toevoegen aan’. Dan verschijnt er een optie om de pagina toe te voegen aan je startscherm. Geef het een naam en druk op ok. Voila, er staat een snelkoppeling op je telefoon. Net een app! 
Hoe werkt dit voor Apple telefoons: Ga naar de website die u op het Startscherm wilt plaatsen. Tik rechtsboven op een pictogram met drie stipjes. Tik op Toevoegen aan startscherm. Geef de site een herkenbare titel of laat de standaardbenaming staan. 

Heb je vragen of opmerkingen over de website, de vakmagazines of iets anders? Je vindt de gegevens van ons team hier: contactgegevens beauty-pro.nl.

Inspireer je vakgenoten!
Nog een ding dat ik jullie graag wil vragen. Zoals velen van jullie al weten – en voor wie nieuw is op de website komt daar snel genoeg achter – hebben wij op de website veel rubrieken waarin je kunt lezen over jouw vakgenoten. Vind jij het leuk om mee te werken aan een van deze rubrieken? Laat het ons dan weten via info@beauty-pro.nl of stuur ons een berichtje via onze Instagram of facebookpagina’s! 

Het team van Beauty-Pro.nl wenst jullie veel lees- en leerplezier. BE INSPIRED! 24 HOURS A DAY! 

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Ken of ben jij iemand met een nagelsalon in het buitenland?
Beauty-Pro.nl: vernieuwd en uitgebreid!