HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Scoor nu je Early bird ticket voor de Beauty Trade Special 2024!

Ontvang nu een exclusieve vroegboekkorting op de tickets voor de voorjaarsbeurs, georganiseerd door Beauty Trade Professionals, hét toonaangevende evenement voor beautyprofessionals! Normaal gesproken profiteer je al van 50% korting door je ticket te bestellen met je KvK-nummer, maar voor de vroegboekers hebben we iets speciaals in petto. Als je je tickets gedurende de hele maand december bestelt, betaal je slechts €12,50 in plaats van €16,50 (inclusief btw).

Waarom zou je wachten? Deze Early Bird-korting van Beauty Trade Professionals is super voordelig! Het belooft een onvergetelijk spektakel te worden, het weekend van 6 t/m 8 april 2024.

Mis deze kans niet om de nieuwste trends en innovaties in de beautybranche te ontdekken, netwerken op te bouwen en waardevolle inzichten op te doen. Let op: Early Bird-tickets zijn exclusief beschikbaar voor beautyprofessionals met een KvK-nummer.

Wacht niet langer en verzeker jezelf van een voordelig ticket voor Beauty Trade Professionals 2024. Bestel nu en bereid je voor op een inspirerend weekend vol beauty en vakmanschap!”

Meer informatie over de beurs, klik hieronder.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
Shampoo – De cleansing bar voor haar en hoofdhuid
Scoor nu je Early bird ticket voor de Beauty Trade Special 2024!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord