HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Michelle Thole

Vandaag hebben we een prachtig resultaat behaald door Michelle Thole van Beautique. Haar klant wilde heel graag van haar acne af. Lees snel verder en ontdek hoe Michelle het resultaat heeft bereikt!

Dit is één van de resultaten waar ik erg trots op ben. Deze klant kwam bij mij in de salon en wilde heel graag van haar acne af. We zijn begonnen met een intake en huidscan en aan de hand daarvan heb ik een behandelplan samengesteld. Daarna zijn we gestart met twee Bio peeling behandelingen van Salonnepro. Deze behandeling zuivert de huid van binnenuit. Na één Bio peeling was haar huid al aanzienlijk opgeknapt en na de tweede behandeling waren bijna alle ontstekingen zo goed als weg.

Ook heeft deze klant de geadviseerde producten van Salonnepro voor thuis aangeschaft om zo haar huid thuis ook te verbeteren.

Door een combinatie van de juiste behandelingen en producten voor thuis, hebben wij samen deze resultaten kunnen behalen. De klant is heel erg tevreden over het resultaat. Om het resultaat te behouden blijft ze de juiste producten voor thuis gebruiken en ondersteun ik haar huid om de aantal weken met de juiste behandelingen.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Trendmonitor 2021: Eczeem is meest voorkomende huidaandoening
Show your best results! Het resultaat van Michelle Thole