HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Beauty2Buy: geen hele grote opkomst, wel gezelligheid en genoeg nieuwigheden

Het was geen beurs zoals in het voorjaar, maar dat is altijd al zo geweest. Een kleinere opzet en dit keer ook een andere naam: Beauty2Buy. Ondanks dat de opkomst van zowel exposanten als bezoekers minder was, was er voldoende nieuws te vinden! Wie ons volgt op social media (en natuurlijk het magazine en de website leest) heeft al veel voorbij zien komen, maar in de komende editie van vakmagazine De Beauty Professional zullen we op bepaalde nieuwigheden dieper ingaan.

Er waren bedrijven die zich voor het eerst presenteerden op de Nederlandse markt. En die kwamen met unieke concepten. Ook veel kleinere bedrijven waren aanwezig, maar die waren niet minder interessant, integendeel. Wij vinden eigenlijk elke beurs, groot of klein, leuk om mee te maken. Zelf hadden we deze keer uitgepakt met meer dan 50 cadeaus van onze partners die we weg hebben gegeven. En maar liefst 2 dagen waren Aletta de Rooij van Partners in Crème en Priscilla Traets van Zorg voor ZZP aanwezig om alle vragen van de bezoekers te beantwoorden. Omdat we direct naast de ingang stonden, hebben we veel bezoekers mogen verwelkomen op onze stand. En we zijn ook heel blij met alle positieve feedback die we hebben mogen ontvangen. Er is zelfs een idee voorbijgekomen waar we binnenkort even over gaan brainstormen, want we luisteren naar onze lezers en toekomstige lezers om altijd weer wat extra’s te doen en onszelf en het vakmagazine te verbeteren.

Hierbij willen we heel graag Aletta en Priscilla nogmaals bedanken voor hun inzet op onze stand. Wat was het gezellig met jullie en wat hebben we met zijn allen meer duidelijkheid kunnen scheppen voor de bezoekers van onze stand. Wat zijn ze verwend met cadeaus, ondernemerstips en gezelligheid!

Volg je ons nog niet op instagram of Facebook? Dan hieronder nog een kleine(re) compilatie van deze beautybeurs. Maar mis het magazine niet, want daarin kom je straks alle nieuwigheden tegen die we hebben gespot!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Nieuwe (beurs)aanbiedingen De Beauty Professional! Cadeaus en kortingen!
Beauty2Buy: geen hele grote opkomst, wel gezelligheid en genoeg nieuwigheden