HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Beursnieuws: Win een Medcos machine naar keuze!

Posted on

Een actie die MedCos al meerdere keren gedaan heeft komt op de komende Beauty Trade Special in Utrecht weer terug. Bezoekers van hun stand kunnen een MedCos machine naar keuze winnen. De stand is dus zeker een bezoekje waard! Je kan MedCos vinden in hal 11, stand A050.

Medcos staat inmiddels bekend om de unieke acties die zij uitschrijven en natuurlijk om de apparatuur en totaalconcepten die ze bieden. Regelmatig vind je ons magazine klanten aan het woord die erg blij zijn met deze leverancier en goede zaken doen in hun salons. Ook in de beurseditie vind je twee saloneigenaren aan het woord die over de vele voordelen spreken.

Winstgevende acties

Op de beurs kun je met de medewerkers van Medcos in gesprek gaan om meer over de apparatuur en het bedrijf te weten te komen, maar ook in de nieuwste brochure vind je alle informatie terug. Voor wie sowieso niet naar de beurs gaat, download dan vooral even onderstaande brochure. En ga je wel langs de beurs, ga dan gewoon even langs de stand! Een gratis apparaat naar keuze winnen is nog meer winst maken in de salon! En win je niet? Dan hebben ze altijd nog deze te gekke actie:


Nieuwste brochure downloaden

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Beursnoviteiten Beauty Trade Special (deel 3)
Beursnieuws: Win een Medcos machine naar keuze!