HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

1 April grap: door de wasstraat om bruin te worden?

Het was een goede grap van Marc Inbane: de tanning street. Door de wasstraat om bruin te worden. Klinkt het gek of had het zomaar gekund? Dit was het bericht.

Heb je een last minute tan nodig voor een bepaalde gelegenheid of ben je gewoon in de mood voor een gebronsde huid? Dan ga je vanaf nu naar MARC’s full-service Tanning Street. Volgens het bedrijf: “Dé perfecte oplossing om op een veilige en verantwoorde manier een mooie tint te creëren, like you’ve been kissed by the sun.”

Door de drukke levensstijlen van tegenwoordig is het lastig om meerdere beauty treatments in één keer uit te voeren. “Met MARC’s full-service Tanning Street wordt dit wél mogelijk gemaakt! Onze salon biedt alle essentiële treatments die nodig zijn om een maximaal tanningresultaat te behalen. En dat in minder dan 5 minuten! Onze tanning street is uitgerust met een Swiss data laser acquisition systeem, waardoor de behandeling zich precies aanpast aan verschillende huidtinten en lichaamstypen. Dit maakt de Tanning Street toegankelijk voor iedereen!”, zegt Bart Engel, bedenker van de Tanning Street. Hij vervolgt: “Het is een project van minstens 3 jaar geweest en we zijn erg trots om dit aankomende zaterdag te mogen lanceren in Tilburg. Het doel is om wereldwijd meer dan 100 tanning streets te openen aan het eind van dit jaar. We focussen ons eerst op alle toplocaties waaronder de winkelstraten van de grootste steden in Europa.”

Gratis tanning
Aanstaande zaterdag van 10:00 – 16:00 uur is de Grand Opening van onze Tanning Street aan de Goirkekanaaldijk 211-09 in Tilburg. De eerste 100 bezoekers krijgen een gratis tanning sessie ter waarde van € 49,95. Overige bezoekers ontvangen een korting van maar liefst 50%.

Hoe het werkt?

  • Stap 1: voordat je de tanning street betreedt, selecteer je eerst welk lichaamsdeel je wilt tannen: zoals je gezicht, benen of gehele lichaam.
  • Stap 2: vervolgens kies je de gewenste behandeling. Bijvoorbeeld: scrubben + tannen + drogen + tan enhancer.
  • Stap 3: stap op de lopende band en je full-service tanning sessie gaat van start.

De meest uitgebreide optie bestaat uit:

  1. Scrubben – zorgt voor een schone, gladde basis voor het langer behoud van je tan.
  2. Tan – de huid wordt voorzien van een tan middels HVLP technology. Dit zorgt voor een geleidelijke bruining dankzij de gedoseerde spraytechniek.
  3. Drogen – de huid wordt gedroogd m.b.v. een comfort-dry technology, de ruimte wordt geleidelijk verwarmd door middel van een thermostaat.
  4. Enhance – als laatst wordt de huid gehydrateerd, dit zorgt ervoor dat je tan tot wel 2 maanden lang blijft zitten.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
ANBOS-onderzoek brengt risicovolle behandelingen in kaart
1 April grap: door de wasstraat om bruin te worden?

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord