HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Christmas Days @ Beauty Cube op 6 en 7 november 2022

Op zondag 6 en maandag 7 november zijn alle beautyprofessionals van harte welkom tijdens de Christmas Days in de Beauty Cube.

“We inspireren je twee dagen lang met de mooiste producten, apparatuur en kennis om van de feestperiode een fantastische tijd te maken! De Beauty Cube vind je centraal in het land in Almere en hier zijn 22+ showrooms gevestigd met toonaangevende beautymerken. Van gezichtsverzorging tot aan apparatuur, in de Beauty Cube vind je als saloneigenaar wat je nodig hebt”, zegt de organisatie.

Deelnemers als Gharieni, Aesthetic Solutions, Sothys, Welltech, Bellabaci, Hello Crown & Crew, Malima Cosmetics, Safety-4-you, Mink Beauty Concepts, Walking Trading, Violet Skin Academy, Toenga, Essenza Home hebben zich al aangemeld als deelnemer. “Wij verwachten volgende week hier nog mooie merken aan toe te voegen. Een diversiteit van producten maakt een bezoek meer dan de moeite waard om tijdens de drukte van de Feestdagen in de salons een prachtig aanbod te bieden aan jullie klanten.”

De plattegrond met daarop alle deelnemers zal medio 18 oktober online op de website te vinden zijn. De entree is geheel gratis evenals het parkeren en de koffie & thee. “Wij kijken uit naar de komst van de beauty professionals.”

Gratis tickets via registratielink op onze website https://beautycube.nl/christmas-days/

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Kerngegevens cosmetica industrie in kaart gebracht
Christmas Days @ Beauty Cube op 6 en 7 november 2022