HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De Beauty Professional meets Kayori @ Beauty Trade Special 2023

Kennen jullie het merk Kayori al? Misschien ben je wel eens een slaapspeciaalzaak, interieurwinkel of parfumerie ingelopen waar je het merk hebt gezien? De shop in shops zijn echt geweldig om te zien, er zijn zoveel verschillende mooie producten en alles is duurzaam! Wat we precies gaan doen samen, dat houden we nog even geheim. Volgende week komt onze extra dikke en heel speciaal beursnummer uit en daarin vind je meer informatie. Tegen die tijd zullen we online ook meer gaan delen. Wie de nieuwsbrief in de gaten houdt zou al een idee kunnen hebben van wat er gaat gebeuren, maar een bezoekje aan onze stand: 11 F 116 (hal 11 F16, tegenover het terras!) is echt de moeite waard! Laten we jullie alvast wel meer vertellen over het merk Kayori.

Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek is Kayori in het najaar van 2018 ontstaan: duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn.

De eerste stap naar een duurzame wereld werd gezet met bedtextiel, een logische én impactvolle eerste stap aangezien het overgrote deel van alle textielproducten welke wij in het dagelijks leven gebruiken op een nietverantwoorde manier wordt vervaardigd.

Ondertussen heeft Kayori een brede variatie aan productgroepen: bed- & badtextiel, interieurgeuren, lichaamsverzorging en badkamer accessoires.

Denk jij dat wij een goede match zijn voor jouw winkel/bedrijf? Bekijk hier de wholesale pagina.

PROCES

Wij zorgen ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Om de kwaliteit en beloftes te kunnen waarborgen maken wij gebruik van verschillende keurmerken zoals GOTS, BSCI en PETA. 

PRODUCT

Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Al onze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Wij vermijden agressieve middelen in al onze producten, denk hierbij aan chemicaliën om textiel te behandelen of agressieve reinigers in cosmetica. Wij kiezen ervoor om de natuur in haar kracht te zetten, hierom maken we gebruik van minimale bewerkingen.

MENS

Samen moeten we het doen, van de werknemers die onze producten maken tot de werknemers bij ons op kantoor. Iedereen die met Kayori in contact komt mag dezelfde werkomstandigheden verwachten: een veilige werkplek, goede arbeidsomstandigheden en een plek waar je kwaliteiten tot recht komen. 

Vanuit ons dynamische kantoor in hartje centrum Nijmegen werkt een kleine groep van nog geen 10 personen dagelijks aan de kwaliteit van onze producten & onze service. Als team zit onze kracht in een hands-on mentaliteit, hiernaast geloven wij in de unieke kwaliteiten van het individu. Bij ons bekend als het verhaal van de vogel en de vis: iedereen heeft andere kwaliteiten en daarmee ook een eigen persoonlijkheid. We beoordelen de vogel niet op zwemmen en de vis niet op vliegen. Op deze manier kunnen we met elkaar groeien, als mens én als bedrijf.

KAYORI FOR LIFE

Kayori producten maken wij met het oog op de toekomst: een duurzame eerlijke wereld. Hierbij denken wij ook aan mensen waarvoor veel dingen niet zo vanzelfsprekend zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat we het samen moeten doen in het leven. Hierom zijn wij trotse partner van de goede doelen: HandicapNL en Villa Max. Lees hier meer over deze samenwerkingen.

Voor meer informatie over Kayori ga je naar www.kayori.nl.


Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Ceramiden en peptiden in skincare, de trend van 2023?  
De Beauty Professional meets Kayori @ Beauty Trade Special 2023

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord